A férjem csak színleli az orgazmust! (beszélgetés)
Orgazmust színlelni könnyű, merevedést nehezebb és ejakulációt pedig szerintem lehetetlen.
De ezt azért mondjuk megnézném, bár nem vagyok olyan...
A topiknyitó is rájött.
Amúgy a fene tudja.
Most áűlljak le vitatkozni, hogy de igen?
Az "előbb" írtam róla. Sőt, ha óvszert is használ a koma és abba megy az a kevés anyag, akkor még akár az is előfordulhat, hogy nem is élvez el a koma, csak hazudja.
Na, de hát miért legyen az fontos számomra, hogy bebizonyítsam, hogy a jelenség létezik?
A topik eleve rendellenes esetet kíván tárgyalni.
Erre mondtam, hogy létezhet.
Hadd jegyezzem meg, magam is éreztem már kéjérzés nélküli ejakulációt, szerencsére ritkán. Akinél ez gyakori annak célszerű orvoshoz fordulni, állítólag lehet rajta segíteni. Az "ilyen" kéjérzés nélküli magömlés elég gyeszora, kevés is az anyag, nem is lő messzire. És most ilyenkor mondja azt az ember, hogy "ááááááá, dehogy volt jó! Vacak volt!" ?
Persze akinál ez általános, az nem úszhatja meg.
Lehetetlen színlelni...mivel ejakulációval jár...mondjuk egymás után negyedik, ötödiknél már nem nagyon távozik semmi...de azért elég nehéz eljutni egymásután 5 orgazmusig.
A barátnőmön mosolyogtam mindig, mert már rég törölgettük az ondót, de megkérdezte, hogy elmentél? : ) Aranyos volt.
Én csak arra utaltam volna, ha értetted volna, hogy a nők csak akkor nem veszik észre a dolgot, ha a másik kilóméterekre vam.
Ha egy szobában, egy ágyban, és ráadásukl még együtt vagytok, elég nehéz nem észrevenni.
Bocsi, hogy ennyit kell magyarázni:-))))))))))))))))))))))
Azért mert nincs elég töltény, de ez csak magasabb korban van.
Baj, ha fiatalon sincs.
Hát igen fiatalembernél az a bajotok, hogy gyorsan lő, de a második már normális lehet, ha az sem akkor a harmadik.
Az ilyeneknek később is van lövedékük.
Gondoljatok a jövőre is, ha hosszú házasságot szeretnétek! :-)))))))))))))))))))))))))))))))
Az enyém éppen elsült az előbb.
Észrevetted?
Miért a kor ennyire meghatározó? Csak 18 évesen nem lehet belefeküdni?
19 múltam... és lány vagyok... :)
További ajánlott fórumok:
- Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust?
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Férjem csak a szexben nem tökéletes, mit tegyek?
- Megcsaltam a férjem. Szerintetek csak rosszul hatott rám az ital vagy bedrogoztak?
- Segítség! Nem csak engem csal a férjem!
- A férjem egy "szőke nő" - avagy a szerelem nem csak vak, hanem süket is?