A ferihegy1 0-24ig nyitva van? mármint várakozni lehet ott éjszaka? (tudásbázis)
ezek szerint akkor az átszervezések után már annyi a járat, hogy éjszaka is leszállnak a gépek:)
örülök, hogy nem a kapu előtt kell majd várakoznod, bár azért bent sem lesz egy leányálom.
jó utat!
Tipikus, mint amikor tavdiagnosztizaltatjak magukat laikusokkal a tuneteik alapjan.
Amikor utoljara utaztam a Ferihegyrol, biztos nem volt 24 oras nyitvatartasu, persze azota valtozott ott sok minden, a forumon barki leirhat barmekkora hulyeseget, ha valami fontos, a legtisztabb az illetekesktol megkerdezni.
azt hiszem az első gép 6-kor indul, gondolom akkor talán 4 körül kezdhetik el a becsekkolásokat.
de miért akarsz ott várakozni? még a boltok és etetők is zárva vannak olyankor, szóval egy szendvicset, vagy üdítőt sem tudsz venni.
amúgy akármikor is érkezel, az érkezés után nem igazán lehet a tranzitváróba bemenni, mert egész másfelé vezet a kifelé út. szóval ha megérkeztél, akkor mindenképpen ki kell jönnöd, és vissza meg csak akkor engednek, ha már megkezdték a becsekkolást a következő gépedre (gondolom akkor onnan indulsz is tovább valahova)
Nem.
Alapból nincs nyitva egész éjjel. ELVILEG 11 körül van az utolsó leszálló gép, utána zárják a repteret. Persze már én is érkeztem hajnalban oda, mert csomót késett a gép. Ilyenkor nyilván tovább van nyitva a reptér, de az ezer százalék, hogy a tranzitba nem engednek be, illetve az előtérből is kitessékelnek.
Szóval ott nem fogsz tudni éjszakázni:)
További ajánlott fórumok:
- Szoktál éjszaka enni?
- Kinek volt része 1 éjszakás kalandban?
- Mit csinálsz, ha éjszaka felébredsz és nem tudsz visszaaludni?
- Te miért nem alszol? Éjszakai baglyoknak.
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Liszt Ferenc repülőtéren lehet várakozni egy éjszakát, ha hajnalban indul a gépem?