Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A férfi aki megdobogtatja.. (beszélgetés)
Most mi van, legalább összeilletek... :)
Majd ráhallgatok...
Inkább folkos muzsikát játszanak, nem az a gyomorbólhörgős... no mindegy. Egyszer volt szerencsém egy zenei fesztiválon meghívni a lent említett úriembert egy sörre, pöttyet csalódtam benne, mert olyan magas, mint én [kb 165 cm mély]
Csini... Bár, nekem a finn metal nem nagyon jön be, sajnos.
Jonne Järvelä roppant helyre legény (-:
Ő viszont állítólag 50 évesen néz ki így:
[link]
Gary Cherone, az Extreme énekese volt/van/lesz... nem tudom... :)
Billy Corgan... Legalábbis fénykorában, mert már megöregedett és felszedett pár kilót.
a telenor-os reklámban a mozdonyvezető :))
Sharukh Khan ... a mosolya... húúúúúúúúúúúúúú... :))))
Nekem minden héten más... :D
Jude Low - ő az örök kedvenc.
Edward Norton - különösen a harcosok klubjában; plusz vonzerő, hogy zakkant... :)
Michael Madsen - na, ő a hűvös, "örülj, ha nem nyír ki"-féle zakkant. De naggyon csini... :)
Na, majd a jövő héten írok még... ;)
áhháááá...itt a megoldás..:) aludni én se szeretnék mellette, de ha így állunk a kérdéshez, bánja a fene.)
Egy barátnőmnek a volt osztálytársa, és hát igen... Ő mondta, hogy Csabikadrága naggggyon-nagggyon tisztában van vele, h mennyire döglenek érte a nők.
De sebaj, nem komoly kapcsolatot, és nem beszélgetni szeretnék vele.. :o)
Nekem pl. egyáltalán nem jön be, kicsit sok nekem a fiú!! :P
Az én férjem is ezt mondja, tény nem sokat téved, de hát ha bele nézek a szép szemeibe már olvadok is.
Én is a popdaráló óta vagyok oda érte.
Nekem nem csak a szeme:))
Hát igen az a pasi megérne egy ajtócsapkodást!Őt ha meglátom a párom egyből látja rajtam, hogy ki tudnám szedni a Gyilkos Elmékből.
További ajánlott fórumok: