A Debreceni Klinikán aki szült mostanában segítene egy-két dologban? (tudásbázis)
Pelust adnak a babára, vagy vinni kell?
Szerintem a mózes az autóban kresz szerint tilos, a beköthető is, mert ütközéskor nem elég biztonságos. Nem is mostani a szabály, már a nagyobb fiamnál is csak olyan hordozó/ülés volt szabályos, amit egy narancssárga matrica jelzett.
Persze tudom, hogy van, akit ez nem érdekel, láttam már sok bekötetlen gyereket is.
Megszülsz, 2 órát vagy a babával az őrzőben, aztán lezuhanyoztatnak kapsz egy ilyen valóban műanyag kék akármit, abban levisznek az osztályra és onnantól azt csinálsz amit akarsz, vagyis azt veszel fel! és a babát is öltöztetheted sajátba, én így tettem!
Haza is abban viszed amiben akarod, én februárban szültem hideg volt nagyon, mózesba tettük mert kényelmesebb volt a babának a sok ruhában! Bele sem tudtam volna szegényt tenni a hordózóba!
Ne izgulj.
A hálóinget csak ha lekerülsz osztályra addig a kórházi lesz rajtad. Addig végig kórházi cuccban leszel, a fertőzések miatt állítólag.
Ha nem kocsival jöttök haza akkor szerintem a babakocsival vidd haza. A hordozót cipelni elég kényelmetlen hosszú távon. És még annyira picik hogy elvesznek benne:)
Én így tennék.
Például használhatjuk-e a saját hálóingünket majd, és ha igen mikortól?
Meg van-e szabva, hogy az újszülöttet miben visszük haza? PL: mózes, hordozó, stb.?
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Súlyos rendellenesség miatt, hogy zajlik a debreceni Klinikán a szülesztés menete?
- Debreceni Klinikán lehet a szülés után az osztályon pizsmában lenni?
- Van itt olyan, aki a debreceni klinikán fog szülni áprilisban, és ha igen, kinél?
- Nőgyógyász a debreceni Klinikán
- Szült mostanában valaki a debreceni Klinikán? Mit biztosítanak a babának és mamának?