A csicseriborsóról le kell szedni a hártyás héját ha ropogtatni valót szeretnék belőle csinálni (csak egyenként jön le sajnos)? (tudásbázis)
Akkor megsütöm úgy! :)
Köszönöm a segítséget!
Nagyon kezdő vagyok még a sütés-főzés terén, és mindig igyekszem ragaszkodni a receptekben leírtakhoz, nehogy elszúrjak valamit. Bár legtöbbször azért rontom el a dolgokat, mert hallgatok a recept írójára. Nagymamám szokott segíteni, hogy mit kellene másképp csinálni, de sajnos most nem tudom őt megkérdezni.
Igen. Most járt le a 24 óra.
Egy részét már kiszedtem a vízből, meg is száradt, gondoltam hátha jobban lejön úgy a héja, de nem, sajnos.
Megnézem!
De, nem kellene előtte megpirítani, mert akkor talán jobban lejönne?
Ez a recept: [link]
Itt azt írja, hogy a két tenyér közti morzsolástól le kellene jönnie, de nekem sajnos semmi nem történik. Egyesével álltam neki leszedegetni, de hát így teljesen elmegy az egésztől a kedvem.
Akkor hagyd rajta, olyan nagyon nem árthat :))
Hogyan készíted??
További ajánlott fórumok:
- Mit érdemes csicseriborsóból készíteni?
- Ha szoktál csicseriborsó fasírtot készíteni, leírnád a receptjét?
- Kórházi italautomatákba helyezett árucikkeknél is kötelező egyenként a magyar nyelvű tájékoztatót szerepeltetni a terméken?
- Kaptam egy csomag csípős curry ízesítésű tücsök ropogtatni...
- Hogy kell törölni a már nem aktuális naplónkat, fórumokat? A naplónál csak az egyenkénti törlést találom, de ha több száz bejegyzés van?
- Lehet törölni egyből a naplót vagy egyenként kell?