Kórházi italautomatákba helyezett árucikkeknél is kötelező egyenként a magyar nyelvű tájékoztatót szerepeltetni a terméken? (tudásbázis)
Ezt nem gondoltam volna. :O
Mondom, az automatákra van valami külön szabályozás, amit nem ismerek, de ettől még az előre csomagolt élelmiszerekre vonatkozó rendelet érvényes kell, hogy legyen rájuk. Ha a fogyasztóvédelemnél jelented, akkor ők már büntetést szabnak ki.
Nem fér a fejembe ez a hozzáállás. Még ha esze ágában se lenne változtatni, minimum sűrű elnézés kérés közepette illedelmesen megnyugtatott volna meg, hogy intézkedik.
sziasztok
gondoltam
felhívtam az üzemeltetőt, mire közölte, cukorbeteg csak vizet fogyasszon az automatából...:-) végem van asszem.ez a hozzáállás, majd kézcsókom , és letette a telefont.
Az automatákra valamiben van külön kitétel, azt nem ismerem. Amúgy előre csomagolt élelmiszerekre vonatkozó jelölési rendeletek vonatkoznak rá, így vagy feltűntetik az automatán, vagy egyesével a darabokon.
Ha más lenne a csomagolási egység. pl. zsugor, akkor elég lenne azon is.
Lehetne a zsugoron, ha zsugorben árulnák.
Lehetne az automatán is. Ha ott sincs, akkor ha szólsz cégnek, biztos pótolják, és minden bizonnyal megköszönök, hogy szóltál.
Sziasztok! Kórházi italautomata...benne a san. b.detto, nem írtam ki a nevét teljesen ice tea, olasz termék, nincs rajta magyar felirat semmi, de még az a kis pici etikett sem, amit úgy szoktam ráragasztani olyan árucikkekre, ami import, és nincs magyar nyelven ráírva semmi.
Kötelező rátenni? Vagy van olyan, hogy csak a 6 db-os kiszerelésű zsugoron van a magyar tájékoztató? vagy mi ez?:-)
További ajánlott fórumok:
- Ha msn-en az ismerősnél eddig a "friend" között szerepeltem, és mostmár nem, ez azt jelenti, hogy csak a profiljáról törölt?
- EESZT-ben más vakcina beadása van rögzítve, mint az "Igazolás oltás védőoltásról" lapon. Hol lehet erről tájékoztatást kérni?
- Mondanátok olyan magyarországi híreket, amelyek sokáig szerepeltek a médiában és sokáig beszédtéma volt az emberek közt?
- Pénteken írásbelizik a fiam, felvételit ír. Mit kell vinni magával? Mit lehet bevinni? Aki mostanában volt, tájékoztasson.
- Tényleg szerepelt már a Hoxa a tv-ben? És milyen okból? Kíváncsi vagyok!:) Aki tudja, írjon!
- Tud valaki tájékoztatást adni, aki 57%-os rokkantságot ért el és szakvélemény szerint rehabilitálható, kihez kell fordulni?