A bejelentéstől számitva mennyi időn belül kell kijönnie a biztositónak? (tudásbázis)
13. Ö. Gabi
2010. okt. 1. 15:18
Nálam a júniusi eső áztatta el a fél házat. Szeptemberben volt hajlandó kijönni egy szakértő, az is csak akkor, amikor reklamáltam. Azóta eltelt újabb három hét, és nem történt semmi. A héten megint reklamáltam, erre közölték, hogy az akta a szakértőtől már 12.-én ott volt az ellenőr asztalán, ő azonban azóta sem kezdett vele semmit. Lassan négy! honap telt el! Ha én így fizetném a biztosítást, akkor már rég felmondták volna. Ma azon töprengtem éppen, hogy mit is tegyek jövő héten? Írjak a fogyasztóvédőknek?
Jah....ez is Allianz....
12. ebf2510f25
2010. okt. 1. 14:31
A szerződésben benne van, lakáskárnál egyébként 48 óra. Persze biztosítóra válogatja. Én az Allianz-ra esküszüm, bennük még nem csalódtam.
11. esőcsepp (válaszként erre: 9. - Gyöngyszemü)
2010. okt. 1. 14:27
Ha fizettek volna, engem sem érdekelne, de így látatlanba azt mondták, nem is biztos, hogy erre fizetni tudnak. Könyörgöm, ilyen dolgok miatt köt az ember biztosítást.
10. c948b987b1
2010. okt. 1. 14:25
Nálunk pl. ki sem jöttek. A szél kitört egy erkélyajtót és két ablakot. Kitöltöttük a kárbejelentőt. Másnap hívtak, ajánlottak egy összeget, amit elfogadtunk, 4 nap múlva a számlámon volt a pénz. De gondolom ez csak kisebb összegeknél van így. Számla sem kellett.
9. gyöngyszemü
2010. okt. 1. 14:24
Én felhívtam bejelentettem, kértem jöjjenek ki... (csúnya beázás) kise akart jönni, aztmondta láttatlanba fizet. Elfogadtam. :-)
8. esőcsepp
2010. okt. 1. 14:22
Ez jó kérdés, mert nálunk az egész plafon+oldalfal beázott a felettünk lakó jóvoltából. Bejelentettük a biztosítónak, akik azóta is jönnek, pedig ennek már lassan egy hónapja. Csináltunk képet is róla. Végül is eladtuk a lakást, ők amúgy is festeni akartak, de dühít azóta is a hozzáállás. Ja, és olyan hülyeséget kérdezett a biztosító, hogy beleegyezett e a többi lakó abba, hogy kicseréltük az ablakokat. Mi köze van ennek az ázáshoz? Na mindegy, ők úgy tudják, hogy elégedetlenségünkben mondjuk fel a szerződést.
7. 3c111cc40f
2010. okt. 1. 14:19
3 hete
6. 3c111cc40f (válaszként erre: 5. - 79e7ead65a)
2010. okt. 1. 14:19
Igen, volt bent a férjem, tölttek ki, de ennek is már hete.
Meg szeretnénk csináltatni a tetőt, de nem tudjuk, hogy meg kell-e várni hogy előtte kijöjjön a biztositó??
5. 79e7ead65a (válaszként erre: 2. - 3c111cc40f)
2010. okt. 1. 14:16
Nagyon sok kár keletkezett ebben az évben és sok a munka sajnos. Amint tudnak mennek. Kárbejelentő lapot töltöttetek ki?
4. 1eb84e4bad
2010. okt. 1. 14:15
a szerződésben mit vállaltak?
3. 79e7ead65a
14 napon belül kell fizetnie és általában 14 napon belül érkezik ki a kárszakértő, de előtte egyeztetnek időpontot.
2. 3c111cc40f
Kb 1 hónapja beázik a tető. Már 4x szóltunk a biztositónak, legutóbb "megfenyegettük", hogy ha nem jönnnek, akkor fogyasztóvédelemhez fordulunk, de csak igérgtnek, hogy majd jelentkeznek.
1. 3c111cc40f
2010. okt. 1. 14:14
A bejelentéstől számitva mennyi időn belül kell kijönnie a biztositónak?
További ajánlott fórumok:
- Axa biztosító reál hozam kiszámítása
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes?
- Ha a férj meghal és nagy összegű kölcsönt vett fel amit a biztosító nem fizet azt a feleség is a törlesztést "örökli" vagy csak a gyerekei?
- Beázás! Tegnap bejelentettem, mikor jelentkezik a biztosító?