A bal csukló törésének lelki okai? (tudásbázis)
A fene sem gondolta, hogy nem a csúszós járda volt az oka. D
Ó, te lélekbulvár. D
Jé, nekem is a bal csuklóm tört el, de kiránduláson.
20 fokos tengelyirányú elfordulással. Úgy csavarták helyre (érzéstelenítés nélkül)...
Lehet ugyanaz a lelki bajunk, vagy ez már mást jelent? :)
Ez egy nagyon mélyen gyökerező probléma, a szívcsakra nem nyílt ki a harmadik dimenzióban. Valszeg még az anyaméhben elszenvedett lelki megrázkódtatás miatt alakul ki az ilyen csuklótörés, ami ablakpucolási fétissel párosul.
Ajánlom, keress fel egy jó tisztánlátót... ha már ablak.
MIndkét csuklómat eltörtem, ennek milyen lelki okai lehetnek?:)
Gonosz vagyok, tudom :(
Amúgy mindkét esetben elestem, kissé figyelmetlen voltam, azt hiszem ez jellemző a törésekkel bajlódókra és a calcium hiány is idesorolható.
De ha jobban megvakargatjuk a dolgot, előfordul, pihenésre van szükséged és a szervezet másképpen nem tud figyelmeztetni, hogy elég. :)
Lelki ok: tisztaságra való igény.
Trollkodó, szép, jó reggelt!
Mé' nem lehet a kommenten javítani?
:))
Kéne nyitni egy PAFF topikot és oda betenni az ilyen kérdéseket és kommenteket
És ha én ,mint nem nő, töröm el hasonló helyzetben a csiklóm, akkor mit tanácsolsz, minek nézzek utána?
szerintem nézz utána talán a lélek nyelve a betegség vagy a sorsfordulókban, ott nagyon jól levannak írva analógiásan az ilyen "véletlen" balesetek
a bal oldal a női oldal,valószínüleg ezzel a dologgal hozható kapcsolatban valamilyen szinten
esetleg a you tubon is kereshetsz, biztos vannak előadások a témában
Ablak pucolás közben egy masszívnak tűnő szék kibillen, a delikvens /én/ az asztal alatt landol több ütéssel és a bal csukló 50 fokos hátratörésével.
Szeretek ablakot pucolni. :-)
További ajánlott fórumok:
- Eltört a csuklóm, ideiglenes gipszem van, és pénteken cserélik. Gondolkodom azon, hogy műanyagot kérjek-e? Melyik jobb?
- Sebestyén Balázsnak miért van a gyöngy a csuklóján, szalaggal van átkötve?
- Vérnyomásmérőből melyik a pontosabb? Felkaron vagy csuklón mérőt érdemes venni?
- Betegségek lelki okai...
- Melyik a legjobb módszer öngyógyításra, a betegségek lelki okainak oldására?
- Szeborreás dermatitisz, - lelki okai, - megszabadulás tőle