90 napos diéta az új évtől... (beszélgetés)
nah senki nem ir....ma gyüminapom van...
visszatértem.nem volt gépem...mostanában nem sok minden jönn össze vissza jött 1 kg :( de most megint rendesn csinálom mert naon ideges lettem tőle.
Ha érdekel a véleményem, akkor ne hagyd ki! A szervezetednek igenis szüksége van a szénhidrátokra is, csak nem fehér cukorból, hanem teljes kiőrlésű lisztből (durumlisztből) és csakis zöldségekkel elkészítve (paradicsom-szósz, stb)!!!
Sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ha egyáltalán nem tartok szénhidrát napot akkor is működni fog a fogyi, vagy esetleg még jobban?
Köszönöm a segítségedet.Kipróbálom,hogy hoz-e eredményt.:)
Szerintem tűzz ki Magadnak egy hetet vagy 10 napot, hogy megnézd, hogy az étkezésed változtatása hoz-e valami eredményt, ha igen, akkor rendben van :) Az mindenképpen jó, ha nem eszel húst krumplival vagy tésztával!
Szerinted akkor ebédre ehetném azt amit a többiek is itthon kis adagban és akkor 5-ig letudnám a vacsit husival és salival,az úgy rendben lenne?
Az éhezés miatt jön a hízás, akkor, amikor elkezdesz "rendesen" enni.
Köszönöm a segítséget.Sajna az a bajom hogy nem tudom,hogy mit egyek és is becsődöl az egész.Ha próbálkozom akkor általában túlzásba viszem a dolgot és fejfájás lesz a vége.De ez jó ötlet amit írtál.Okosan kellene csinálnom.Ha éhezek és lemegy az a 3-4 kiló aztán úgy is gyorsan visszaszalad.
Ha meg tudod próbálni, akkor a javaslatom:
Reggel-délig: Gyümölcs
Délben: Tésztaféle (nem hússal!)
Este: Egy szelet sülthús, salátával
Így mindenhez hozzájut a szervezeted! Este valóban nem lehet enni, de ha megtörténik az ne sűrűn essen meg.
A lényeg, hogy ne egyél mindent össze-vissza :)
Arra gondolsz hogy elég lenne 6 után nem enni,elhagyni a kenyeret,nasit?!:)Hát igen csak sajnos fogalmam sincs hogy akkor mit egyek.Ki kellene dolgoznom valami rendszert mert így nem megy.
Az attól függ, hogy hogyan étkezel. Lehet, hogy csak apró dolgokat kéne változtatni :)
Szerintetek a 90 napossal akkor is hatásos ha csak 3-4 kiló súlyfeleslegem van?Vagy inkább mással próbálkozzam?
Jó kis vacsid volt tegnap :) Én már régen ettem fagyit, és nagyon szeretem :) :) Ma mit eszel a gyümölcsnapodon??
ma bolognai szószos tészta ISMÉT :D:D:D vacsira pedig palacsinta és fagyi
Nem fájdítom a szívedet, de tegnap kocsonyát ettem, ezért ma megint gyümölcssalátát eszem egész nap:(
Az mind finom amit ettél, mert (erőteljes) jó ízek vannak mindkettőben:
Délben chilis babot,vacsira meg brassóit de husi nélkül szal csak krupmlit:D
Ismét -1kg szal eddig -6kg:P
Szia Copfi :)
Nagyon jó a gyümölcssalátád, Én annyiban csinálom másként, hogy banán helyett kiwit és egy doboz light ananászkonzervet teszek bele. De a kókuszreszelék nagy ötlet :):) Néha még mazsolát vagy valami hazai aszalt gyümit teszek hozzá. A múltkor datolyát tettem bele kimagozva. Bocsi, hogy a tegnap kimaradt :)
csirkemellet ettem füszerezve,tegnap paprikás krumplit,ma meg bolognai szószos tésztát:D anyukám azt mondta h nem igaz h mindig a bolognai szószos tésztát kívánom,de nekem izlik:P:D holnap pedig gyümi nap,mostanában ugy szoktam h össze vágok almát,banánt,narancsot,leöntöm vmi gyümölcslével és megszórom kókuszreszelékkel,sztem isteni:D
Szia, szerintem nem is volna okod keseregni, mert pont jó az arány :) Én is így fogytam az első alkalommal 90 nap -9 kg. De sajnos nem tartottam a gyümölcsreggeliket (sem), és visszakúszott mind! Ma gyümölcsnapot tartottam, nem is volt túl nehéz így, hogy Én döntöm el, hogy ezt akarom és nem kötelező :) Szerencsére (Én szerencsémre)nincs jó kaja Egyiptomban és nem híztam egy dekát sem a 2 hét alatt, de most tartani kell Magam!!! Milyen husit ettél ma, és mit eszel holnap??
nah örülök h minden rendben volt:) hát eddig 50 nap alatt 5 kg ugyan ugy,de nem baj nem, vagyok elkeseredve ez is jóó teljesitmény és még van időm...:Pma husis napom volt.
Szia :):)
Igen, szerencsésen mentünk, jöttünk!! Neked, hogy megy most a fogyás?? Hullámvölgyben vagy?? Sajnos ez így működik :(
Mennyi idő alatt mennyi ment le???
Az utolsó levélváltásunknál pont tökéletes volt az arány a fogyásodban!!
lassan tellnek a napok...kg-ok nem mennek lefele most...mondjuk mostanában bűnöztem is...nah de majd megindul....
nah senki nem irt amig nem volt gépem...
toroskáposzta husi nélkül és krumpli hozzá.ettem egy kis céklát is hozzá:)
További ajánlott fórumok: