90 napos diéta 15.07.13-tól (beszélgetés)
Sziasztok megint,
kinek hogy megy? :) Én most vagyok túl az első négy napon - viszonylag jól viseltem , ami jó , hogy nem vagyok éhes (mindig éhes vagyok :) ) .
Viszont a kérdésem az lenne, hogy ti mit szoktatok enni a keményítő napon ? nekem arra van a legkevesebb ötletem :( ...
Súlyt mennyi időközönként mértek? Mikor érdemes?
Kitartás, szép napot :) !
Hát Üdv Nektek , Fórumtársak :)
végigolvastam a korábbi hozzászólásokat és annyit tudok rá mondani hogy imádni fogom azt a világot, ahol az emberek hagyják egymást ÉLNI :) úgy ahogy nekik tetszik ,amig nem bántanak másokat (nyilván). Ennyit a pengevillogtatós részhez.
Szóval :) én szeretnék csatlakozni hozzátok, igaz , én csak ma kezdtem el a "diétát". Viszont nem igen találtam korrekt leirást a témában- ezért nekem nagy segitség lenne a tapasztalatotok és tudásotok. :)
Amit rólam tudni kell röviden, h 62.6 kg vagyok (normál súlyom 57kg), nagyon szenvedek ettől a pár kg plusztól, és még jobban , h nem tudom leadni. HOzzátenném, h én minden másnap két órát tornázok általában, heti legalább egyx-kétx futok, és egészségesen eszek (imádom a zöldséget és a halat :) ) , ennek ellenére képtelen vagyok lejjebb menni (jah, én Angliában élek és mióta kijöttem azóta konstansan hizok, pedig sosem ettem egészségesebben... ). Szóval vettem már zsirégetést elősegitő szereket is, fehérje port (izom-"etetéshez" ) és betartottam a napi kcal mennyiséget , sőt én meg sem szoktam enni a napi 1200at sem. Mindezt összevéve az orvosom is nézett h akkor mi a jó életért nem fogyok. Vérkép rendben, allergiám nincs, egészséges vok mint a makk. Szóval :) ha az ennyire egészséges életmód sem működik, akkor én már nem tudok mit kitalálni, ezért folyamodtam ehhez a diétához. Én anno a Norbi Update-val fogytam le 14 kg-t , de azt most nem tudom itt csinálni és nem is akarom.
Mai napom ugye első, tehát fehérje :) amit ma ettem: gyümi reggelire - tejeskv - ebédre piritott csirke kaliforniai paprikával, póréhagymával, gombával , paradicsommal és egy tk.-i tormával. ebéd utána egy cukormentes bio joghurt és zöld tea , vacsira sonkába csavart sajt és fenti zöldségek tejfölös-fűszeres öntettel, oliva bogyival. vélemény? :)
(Elnézést ha túl sok volt egyszerre :) )
Ma van szénhidrátnapom, és elég jól tudom tartani a nyaralás alatt is. fehérjenapon husi és saláta, tegnap fűszeresburgonya és saláta, ma tarhonya és saláta lesz. Persze mindig másféle sali...Ma lesz esti fagyizás is...A tejeskávé az, amit minden nap iszok...
Holnapi gyüminapra dinnye is lesz...Ebédre a gyümileves ugye gáz? mert hogy tejes...akkor lehet, hogy gyümisali lesz az ebéd valami gyümis-sorbettel
Örvendek hogy megérkeztél,én is ennyi vagyok most mint te(81,6kg.)igy még jobban sorstársak vagyunk mint gondoltuk..
Hát akkor hajrá..és sok-sok kitartást,ha pedig "elesünk"legyen erőnk felállni és folyatni,ezt kívánom minden hasonló cipőben járónak.
Itt is vagyok! Ma fehérjenap. Két hét balatoni nyaralás, de nem baj...Holnapután még a fagyi is belefér!81,7kg-ról indulok. januárban még 95,1kg voltam...Március1-től végigcsináltam egy 90 napost és nekem tetszett...
Egy kihágásom biztos lesz. Minden nap egy tejeskávéval indítom a napom!
Üdvözlünk a csapatban!
egészen jól telt el a tegnapi nap,a fehérjenapot amúgy is kedvelem mert a kedvenceim közé tartozik a választék,sajna főzési tippekkel nem szogálhatok mivel munkámból adódóan nagyon kevés szabadídőm van,ezért is a tegnap tej,tojás kefír és rántott sajt volt a menüm nagyjából megkoronázva egy kiadós ínycsiklandó cappucinóval,délelőtt természetesen csak gyümölcs,de éheznem nem kellett,és a bevitt kcal is egészen alacsony maradt.Én nem vagyok nagy kávézó de több helyen olvastam hogy kávét és teát lehet mindennap fogyaztani,cukor és tejszín nélkül.
Ti tegnap kezdtétek, ugye?! No...milyen volt a fehérjenap? mit ettetek? És ma mi lesz a menü? levest ti mindig enni fogtok fehérjenapon?
reggeli kávét hogy oldjátok meg?
Ok!
Valóban úgy jobb lenne. Azon golndolkodtam, hogy a nyaraláson pont jó lesz a 90 napos, mert ugye ott nem én főzök, nagy a csábítás...ezzeol pedig szinte mindent ehetek valamelyik napon...Akkor 21-től én is 90naposozok...
Szia,
örvendenénk ha csatlakoznál hozzánk,még jobb lenne ha keddtől kezdenéd,hogy ugyanolyan napjaink legyenek,lehet akkor jobban tudnánk bátorítani egymást,megbeszélni és leküzdeni a nehézségeket,mi akkor leszünk megint fehérjén,de ha így nem jön össze akkor is megcsináljuk együtt!Várunk hogy csatlakozz hozzánk!
Szia,
köszi a tippet,nagyon jó ötlet!
Sziasztok!
Csináljatok zárt klubot, és akkor a trollok oda nem jutnak be, ti meg nyugodtan dumcsizhattok ott :-)
Szia,
természetesen csatlakozhatsz,majd együtt könnyebb lesz,akkor hajrá lányok ma kezdjük a fehérje nappal,és szigoruan be tartjuk.Kitartást mindenkinek!