9 tipp fogyókúrázóknak (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 9 tipp fogyókúrázóknak
Mi ez a negatív hozzáállás egy segítséghez?:)
Az az igazság, hogy nagyon sokan próbálkoznak ilyen-olyan fogyókúrával, és elfelejtik azt, hogy enni KELL! Ez nem feltétlenül azoknak szólt, aki már ezt tudja, inkább azoknak, akik izmot veszítenek egy-egy fogyókúra alkalmával zsír helyett.
A belső megtisztulás viszont tényleg nagyon fontos, (ha nem is az említett módszer, mert tényleg sérti a bélflórát), de könnyebb egy tiszta bélrendszerrel kezdeni, hogy a salakanyag ne akadályozza a fogyást, és könnyebben menjen az emésztés. Például a Colonix, vagy annak olcsóbb megoldása a rost, nagyon sokat segíthet a bélflóra megóvása mellett a tisztításban..
Az említett korpa is jó, ha valamilyen formában ízesítjük.
Ne legyünk telhetetlenek.. Azért fórum, hogy vonzza a hasonló beállítottságú embereket, és osszunk meg minél több receptet, tapasztalatot egymással..:)
Mindenkinek kitartó fogyást..!
Korpát kétféleképpen szoktam. Vagy joghurtba beleteszem és várok amig kicsit megdagad. Vagy 1 tojás, 1 natur joghut, annyi korpa amennyit felvesz, kicsi szódabikarbóna. Egy kivizezett tálkába teszem és a mikroba megsütöm. Lehet a tetejére tenni lekvárt, vagy joghurtot öntetnek...
Viszont én nem írom le a keserűsós tisztítást sem, mert hirtelen meg tud tőle könnyebbülni az ember, és fogyókúrához nagyon jó kezdet. Én Hunyadi vizet szoktam ilyenkor inni, vagy a diéta alatt Mira vizet az anyagcsere javítására.
Nem vagyok híve a mossuk ki a bélrendszerünket, mert az fogyaszt jellegű fogyási módszereknek. Helyette inkább a sok ballasztanyag fogyasztását javaslom, pl. korpa evése. Ez nem bántja a bélflórát, míg a colon-hidroterápia, keserűsós oldat igen.
Ráadásul a keserűsós oldat nem is szabadít meg attól a salakanyagtól, ami a bélbolyhokra feltapadt.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Valaki tudna nekem ajánlani olyan fogyókúrás tippeket amik hatnak is?!
- Salaktalanító, béltisztitó diéta tippeket várok ami nem fogyókúrás:)
- Írj tuti fogyókúra elkezdéséhez tippeket!
- Estefelére valami fogyókúrás vacsora, tippek?