9 napos kisfiamnak, ha a tápszertől fájna a hasa, az már jelentkezne? (tudásbázis kérdés)
Biztos jelentkezett volna. De amit te eszel azt is figyeld, mert lehet, hogy valamikor attól fog neki fájni, ha valamelyik ételre érzékenyebb. Szerintem nem kell abba beletörődni, hogy hasfájós.
Nálam is a kórház után kevés lett a tejem és pótoltam (napi 1×) és már két nap után görcsölt a hasa és megváltozott a széklete. Mivel második baba rögtön gondoltam, hogy a tápszer, de mivel van hajlam a családban a tejallergiára is gondoltam. Két doki is elküldött, hogy csak hasfájós, törődjek bele. Nem törődtem! Vettem allergiásoknak való tápszert és rögtön elmúlt a hasfájás. Sajnos most 2 éves és még nem nőtte ki az allergiát, de reménykedem.
Szóval nem mindig csak a tápszermárkát kell váltani.
Szia!
Szerintem ha vmi gondot okozna a tápi az már tuti jelentkezett volna.
Mi is ezt kaptuk a kórházban,de nekünk nem vált be.A hasfájás tényleg szörnyű dolog,nagyon rossz érzés hogy fáj neki és nem tudsz neki segíteni.De erre is vannak praktikák,hátha segít valamit.Mi kb. 2,5 hónapig szenvedtünk a pocakkal,de szerencsére ez már a multé :-)))))
Kérdezz nyugodtan,ha van vmi kérdésed,hátha tudok segíteni.
Szia!
Mi azt adtuk Neki, amit még a kórházban felírtak (egy nagy kalap sz@rt, mint később kiderült). 10 napos korától kezdődött a hasfájása. Aztán már csak hypoallergén, bifidusos tápszert kapott és kap is még. Valamivel jobb lett, de ha hasfájós, szerintem oly mindegy (és ha esetleg a tejed is beindul, bármit ehetsz, ihatsz), ha hasfájós, akkor hasfájós...
Szia!!
Milupa Milumil HA Start Optimát kap.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek két hónapos csecsemőnek mit lehet adni tápszer mellé táplálék pótlásra? ( a tápszertől nagyon gyarapszik a súlya)
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- 19 hónapos kisfiamnak hasmenése van már harmadik napja, voltunk ovosnál, diétázunk, hidrasecet kap, mit tehetünk még?
- 17 hónapos kisfiamnak acetonos szájszaga van. Tapasztalt már valaki hasonlót?
- Öt hónapos kisfiamnak hasmenése van. Tudnátok tanácsot adni?
- 3 hónapos kisfiamnak adhatom-e a DM-es Baby Love tápszert?