8 állt.hova tudok elhelyezkedni? (beszélgetés)
Néztem az adatlapod.Nem vagy idős.
Kezdj hozzá a tanuláshoz.
Muszáj:))))))
köszönöm!
hálás vagyok mindenkinek!!!
Én voltam már 2 ilyen képzésen is amit a munkaügyi támogatott... az egyik 9 hónapos, a másik 5 hónapos volt...
De ezek nem olyan tanfolyamok, amit a filmekbe látunk meg ami régen volt iskolapad..
Tudom, hogy elvileg szerződést írsz alá, ha nem sikerül, akkor vissza kell fizetned.. De ezeken a képzéseken ilyen nincs..
Mármint papír kell róla, mert csak vállalnod kell, de ha látják rajtad az akarást, akkor átengednek akkor is, ha semmit sem tudsz záróvizsgán.. addig szervezkednek...
És egyébként sem érdekük megbuktatni senkit, mert az őket minősíti és később pályázaton bukhatnak vele ha sikertelen vizsgázók vannak...
Az életkor meg 18-minden korosztályból.. és nagyon jók szoktak lenni..
Én nagy mosollyal gondolok visza mind2 szakma megszerzésére..
Úgyhogy hajrá, hajrá!:)
Nem! Miért lenne hülyeség?
A vizsgához meg úgy kell hozzá állni, hogy igenis sikerülnie kell!
Mi biztos, hogy szurkolni fogunk Neked.
kérm,mindenkit hogy szóljon,hozzá!
tanácsaitokat,megkőszőnöm......
ez,nem rossz útánna,érdeklödök.
ötlett.közönöm..
Frutty: fizetned nem kell, de képezned mindenképpen kell magad-valamilyen formában!!!-mert a 8 általános semmire sem elég.Szó szerint semmire sajnos.
A munkaügyi központ nagyon jó ötlet,egyébként meg ne félj,édesanyám is 40 éves fejjel kezdett neki az egyetemnek:)Nem számít a kor, a lényeg,hogy igazán kell akarnod.Hajrá!
44évessen,tanúlni?
nem,hülyeség?
mivann,ha nem sikerűl?
fizethetekmint a gép?!
oktoberben,indul talán helyiképzés!
próbáljam,meg?félek...
További ajánlott fórumok:
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- Ha van olasz nyelvizsgám, Magyarországon hol tudok vele elhelyezkedni?
- Fodrász a szakmám. Nagyon szeretem a munkám, de van egy kisfiam aki óvodás, és nehezen tudok tőle elhelyezkedni...
- Bölcsészként hova tovább? Elhelyezkedés de hol?
- Szerintetek milyen eséllyel tudok külföldön elhelyezkedni (Amerika, Anglia), mint konduktor?
- Pénzügyi és számviteli ügyintézői végzettséggel hol tudok elhelyezkedni?