75 kg vagyok a 173 cm-hez, Fogyózik még valaki hasonló testalkattal? (beszélgetés)
Ha nem bírjátok ki ilyenkor akkor inkább halasszátok el a diétát és csak figyeljetek oda legalább a mértékekre az ünnepek alatt..
Azt semmiképpen ne csináljátok, hogy bezabáltok csokiból este majd holnap, hogy kompenzáljatok nem esztek semmit. Többet ártotok mint amit használ..
Sziasztok!
Már sikerült Mikulás alkalmából felszednem ,másfél kg-ot. Úgyhogy újra kell majd kezdenem-de idén már biztosan nem:(
Sziasztok!
Nem teljesen, de nagyjából.
173 cm. 77,5 kg. Még beférek?! :D
174/68-69...
Ez a mumusom, legjobban 64 kilósan érzem magam. Most ezen dolgozom megint :-)
Szia,
de jó! Nehari, hogy eltűntem, nem volt internetem, de most már jövök... Én is "csak" 73.5 vagyok, tegnap nyomtam egy Level-diéta napot. Hajrá nekünk:)
fehér kenyeret évek óta nem ettem.
amit felsoroltam, azt este ettem, ugy irtam hogy este 6-8 között.
fehérje, gondolom van a levesben is a zöldség, amit ebédre ettem, reggel két szelet piritós (teljes kiörlésü) lekvárral a kávéhoz, délelött egy banán egy joghurt, igy állt össze a tegnapi napom
Én is hasonló alkattal indultam, végül 172 cm-hez 64 kg-nál találtam meg a versenysúlyomat.
Kitartást Neked is!
A fehér kenyér az olyan amit úgy ámblokk ki kellene iktatni az étkezésből... Nem diéta alatt, hanem teljesen.
Amit előzőleg felsoroltál csak annyit ettél tegnap akkor az kevés... Hol volt benne pl fehérje?
Na akkor mi van az én evésemmel?
teljesen tisztában vagyok azzal, mikor mit ehetek, és otthon csak egészséges kaják vannak!
A fiam ki is van bukva, már elege van a teljes kiörlésü kenyérből, és a zabkorpás sütiből:)
tehát, tudom mit ehetek, talán ott vétkezem, hogy reggel eszem kenyeret?
Én már nem tudom, de akkor amit felsoroltam a tegnapi evésemmel kapcsolatban, lassu vagy gyors?? akkor ezt sem szabadna?
az az igazság, el lehet veszni már ebben a sok diéta okosságokban.
egyik ezt mondja másik azt.
legjobb, ha semmit nem eszem, nekem csak igy lesz eredmény, azt hiszem!
Diéta alatt vitamint érdemes szedni, hát ha még itt a tél akkor a szervezet pl több c-vitamint raktároz. Könnyű megbetegedni, ha az ember nem megfelelően diétázik..
Amúgy fél-1 kiló pont az egészséges kategória..
A szénhidrátokról pl itt tudsz olvasni:
Az mindegy, hogy mikor eszel. Én diéta alatt lefekvés előtt közvetlenül ettem...
Dió, tökmag főleg zsír, de egészséges. Káposztaleves x.. attól függ mi van benne, de a káposzta jó. Gyümölcsöt én este már sosem eszek, csak délelőtt...
ez igaz, én már kétszer csináltam, szerintem nagyon jó, annyira jól éreztem magam, 5.nap már nem is hiányzott a kaja, csak a szokás, hogy eszünk, de az biztos, hogy a leadott kilók hamar visszajönnek!
Olyankor elgondolkodom azon, mennyi felesleges kaját viszünk be a szervezetünkbe.
És akkor teljesen jól megy, máskor meg azt nem birom megállni, hogy 6 után semmit ne egyek:(
Mindent vagy semmit:) ez az én mottom:Ö
Az, hogy mondjuk 2-3 napig tavasszal és ősszel tart az ember tisztító célzattal és nem fogyás miatt egy kúrát lehet nem hülyeség, de erről nem tudok, nyilatkozni érdemben csak szubjektív vélemény.
Fogyni viszont így nem lehet.
További ajánlott fórumok:
- 80 kg vagyok 173 cm. Valaki fogyózik még hasonló adatokkal?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- 45 évesen úgy néz ki terhes vagyok, hasonló korú anyukák tapasztalatait várom
- Sovány testalkatú nő vagyok, de mégis nagy a pocim, mitől lehet, genetika vagy betegség?