7 napos diéta szeptember 29-tő! (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy ha én ezt a diétát mindössze csak egy hétig szeretném csinálni, akkor is van-e látványos fogyás?
Kb hány kilót fogytatok egy hét alatt?
Ha rendesen betartom az egy hetet, akkor is lehet azt biztosítani, hogy egy jó ideig nem jönnek vissza a kilók?
Köszi szépen a válaszokat előre is!
sziasztok!
ma van a 3dik nap és az a nagy igazság hogy már tegnap este "bűnöztem":) nem nagyon csak 1 picit remélem ma sikerül betartani!
Kitartás mindenkinek.
Én a 90 napostól már nem fogytam :((
2-szer csináltam, akkor fogytam, de a legutóbbi próbálkozásnál már nem ment!De ha egyszer majd szülök, utána bizti, hogy a 90 napost fogom elővenni!
ma van a második nap és én elég sok gyümölcsöt ettem, azaz szőlőt. Annak pedig jó magas a cukortartalma. Nem baj, ez csak nem számít sokat.
Vagy?
:)))Nagyon szívesen! - 4 kg???Nem semmi!ényleg nem jön vissza?
Lehet, hogy akkor én is kipróbálom!Talán jövő héten!Csak, ha vasárnaponként ebéden vagyunk, MIT csináljak?Hogy lehet ezt áthidalni!
Szia! Bemásolom neked! Sok sikert ha nekifogsz!
Ez a diéta 1 hétig tart, utána azonnal meg kell ismételni. A két hét alatt 9 kg fogyást garantál a diéta. Annyiszor lehet ismételni, ahányszor szükséges a kívánt súly eléréséhez. Ha valamilyen testmozgást is végzünk mellette, akkor meg jobb eredményeket lehet elérni, de nem kritérium a sport, anélkül is meglesz az ígért eredmény. Lusta embereknek, akik nem szeretnek mozogni, vagy nincs idejük rá, éppen megfelelő diéta. :))
Aki pontosan betartja a szabályokat és nem "bűnözik", 2 hét alatt 9 kg-ot fogy vele.
Az ebédet a vacsorával nem szabad felcserélni, mindent pontosan be kell tartani. A szervezetben anyagcsere változás áll be, így 1 évig nem lehet vissza hízni tőle. Természetesen utána is figyelni kell mit és mennyit eszünk.
Kipróbált diéta, ha betartod minden betűjét, garantált a fogyás!!!
1. nap
Reggeli: fekete kave (cukor, edesitoszer nelkul)
Ebed: 2 db. fott tojas, spenot fozelek keves rantassal vagy anelkul
Vacsora: 1 nagy steak, zold salata, fott zeller
2. nap
R: fekete kave kis tejjel, 1 kicsi szelet kenyer vagy ketszersult
E: 1 steak, zold salata, gyumolcs
V: fott sonka
3. nap
R: fekete kave kis tejjel, 1 kis szelet kenyer
E: 2 db. fott tojas, zold salata, paradicsom
V: 20 dkg. fott sonka, salata
4. nap
R: fekete kave, kis szelet kenyerke
E: 1 db. fott tojas, nyers vagy dinsztelt kaposzta, 15 dkg. sajt
V: sima kefir vagy joghurt, gyumolcs
5. nap
R: fekete kave tejjel, reszelt sarga repa citrommal
E: hal, paradicsom
V: 1 steak, zold salata
6. nap
R: fekete kave, 1 szeletke kenyer
E: 1/2 grill csirke, salata
V: 2 fott tojas, salata
7. nap
R: citromos tea cukor nelkul
E: gyumolcs
V: Barmit, amit szeretsz, amennyit akarsz
Steak: vizben parolt hus, keves soval
Kenyerke: ketszersult
Gyumolcs: barmilyen, a kompotot kiveve
Sikeres fogyást mindenkinek, aki kipróbálja!
sziasztok!
na én túl vagyok a reggelin és az ebéden,mondjuk én a spenót helyett mivel nem szeretem 1 kis szelet teljes kiőrlésű barna kenyeret ettem helyette pirítva.fincsi volt csak kevés:( de eddig azért tök jól bírom.Nektek hogy megy?
Szia Regi!
Ezt a diéta receptet megtalálod a diéta&és fitness címszó alatt.azon belül más diéták,azon belül az x naposak majd azon belül megtalálod a 7 napos diéta teljes leírását.Azért nem írom le mert túl hosszú lenne.
oké:) én kávé helyett mivel nem szoktam kávézni,gyógynövényes teát ittam.Sok sikert neked remélem tudjuk biztatni egymást és nem fogunk "bűnözni" Majd írj,ha lesz időd.
nekem most mennem kell a pici fiamhoz de még ma jelentkezek feltétlen
szia mindenkinek!
ez a diéta le van írva az egyéb diéták között azon belül az x napos diéták,majd azon belül megtaláljátok hogy 7 napos diéta ott minden napra le van írva a menü.Egy héten keresztül:) Remélem kibírjuk!:) na akkor velem tartasz andita?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- Karácsonyra csinik lehetünk!:) 90 napos 2010. szeptember 1.-től
- 13 napos diéta szeptember 6-tól?
- 90 napos indul szeptember elsejétől! Együtt megcsináljuk!
- Bulgária - Napospart időjárása szeptember elején