90 napos indul szeptember elsejétől! Együtt megcsináljuk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is szeretném kezdeni a 90 naposat szeptembertől.Vagyis én már holnaptól kezdem, az a két nap már semmi.Ha csatlakozhatok hozzátok, megköszönöm!
Üdv. Böbe
Sziasztok!
Én 15. napnál vagyok - 3kg, kezdjétek ti is, sok sikert és kitartást.
A kezdősúlyom: 82 kg. Szeretnék megszabadulni minimum 20kg-tól de inkább több legyen mint kevesebb. :)
Utálom ezt a 20 kg felesleget magamon cipelni.
Egészségtelen és a magasságomhoz (165cm) nagyon nagyon soook... úgy nézek ki mint egy töltött galamb.
vannak mostani fürdőrucis képeim. Ha sikerül lefogynom akkor csinálok egy előtte-->utána képsorozatot hogy biztathassam azokat akiknek még nem sikerült. :)
Sziasztok!
Biztos sokaknak van hasonló problémája mint nekem. A nők többsége nincs megelégedve magával... ha erre a fórumra tévedtél akkor nyilván Te is benne vagy a nagytöbségben.
Szeptember elsején szeretném kezdeni a 90 naposat. Nekem egyedül az a diéta vált be. Egyszer sikerült vele fogynom 4 kg-ot...aztán persze rá is hagytam... most szeretném végigcsinálni a 90 napot tisztességesen. (najó úgyis elfogok menni 3x a barátaimmal vacsorázni egyet)
Ki tart velem?
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- 2012. szeptember 1- 2013. február fogyjunk együtt akármennyit!
- Valaki tudja mennyiért lehet mindennel együtt megcsinálni és aztán havonta mennyibe kerül egy webáruház üzemeltetése?