6.hó 6.napján születtem és 6os szám alatt lakom= 666 (beszélgetés)
én a 66 szám alatt laktam,és a 6-os lakásban.
Voltak fúrcsa dolgok, 2 évig birtam ott lakni. a barátnőm is ott volt kb 3 hónapig,mert összeveszett a szüleivel és befogadtam addig mig rendezi az életét és ő is tapasztalt. Majd a vége az lett,hogy eladtam a lakást,de akinek eladtam már ő is eladta.
A 666-OS ÁLLÍTÓLAG AZ ÖRDÖG SZÁMA.ÉN AZT SZERETNÉM MEG KÉRDEZNI HOGY LÁTTÁL MÁR ÖRDÖGÖT?MERT ÉN MÉG NEM.VISZONT LÁTTAM EMBEREKET,JÓKAT ÉS ROSSZAKAT
EGYARÁNT.A POKOL MAGÁBA NEM LÉTEZIK.
Nekem is van 2 6-osom, és sokáig a házszámunk is 6 volt:) És álmodtam farkas emberrel, meg egyszer álmomban megnyúztam egy embert. Sikoltoztam álmomban többszőr. A férjem felkeltett ilyenkor.
Kellett volna aggódnom? Hát nem, kicsit sok horrort néztem. És képzeljétek, amióta nem nézek sok horrort, egyre ritkábban álmodok démoni dokgokat:))
Ja és még középiskolában azt jósólta az egyik tanárom, hogy nagyon buta vagyok:) Azóta már több sulit kijártam és azt szokták mondani okos vagyok:)
Sokat nézi a National Gerografy-cot.
Ott volt pontosan egy ugyan ilyen démonizált story..
Ha ennyire nem birja a "bulit" ne nézze...nyugodtabban fog aludni:)
Ezek azok az ostoba önbeteljesítő jóslatok.
Akinél voltatok, nem jós, hanem kókler, szélhámos, felelőtlen ....
Egy szavát se higgyétek el, mert a hivatásos "látnok" nem beszél, nem beszélhet halálról!!!!
666 a Sátán száma.
Sok gonoszsággal találkozhatsz életed folyamán.
De ehhez a számhoz bölcsesség is szokott társulni,
mert 666=18=9.
A Pokol kapuinak őrzői nem a halált jelentik.
Ott mindkét oldalon küszöbőrök állnak, és arra ügyelnek, hogy a tisztátalan lelkek ne mehessenek a Menny kapuja felé.
ennek az álomnak az oka lehetet az is , hogy te megkérdezd ezt itt a hoxán, és megtudj dolgokat...
vagy lehet, hogy ez az egész csak sokkal később nyer értelmet...