60 felett sikerült már valakinek tartósan lefogyni, ha igen hogyan? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Édesanyám kolléganői közül többen járnak hasonló cipőben. Azt mondják, hogy a diétás étrend betartása mellett a Klimin slim-mel sikerült fogyniuk. Remélem segítettem.
Na,azért nem mindig megy.Most naponta sütöttem az u-
nokáknak(fánk,palacsinta,stb) és bizony felszaladt
2 kg.Különben engem a plusz súly csak az egészségem
miatt zavar és bizony jöhet a kis tányér...
Sziasztok!
Még csak 4 év mulva leszek???60.
Szóval a hormonok sokat változtatnak rajtunk. A torna már nem megy..Ne írd,hogy akarat kérdése...mert az nincs.
Nekem legalábbis. Mozgok én a kertben,konyhában eleget. De enni most kezdek igazán. Na, mi tagadás ..imádom a kinait,a magyaros izeket. Utálom a halat.
Soroljam???De a muzlit megeszem..
Mióta müzli a reggelim tejjl azóta tartom a 60 kiló alatti súlyt.
60 év felett vagyok és mindig volt 2-3 kg feleslegem és sikerült leadnom,enni pedig nagyon
szeretek.
Nem diétázok,de az adagjaimat csökkentettem. Elővettem a tésztás tányért és magamnak azt rakom
meg.
Az unokáknak sokat sütök és a legfinomabbakat főzöm meg,így nehéz mert duplán tudnék szedni.
Az első hét kellemetlen,de utána természetes.Néha
csokival is bűnözöm,semmit nem vonok meg magamtól.
Minden nap tornázom (magnó),sokat kertészkedek,Igy 63kg-ról sikerült 59.5kg-ra lemenni.de nem vagyok sovány.Különben egy kis tartalék kell.
Príviben is szivesen válaszolok.
Jók az eddigi tanácsok, de én még hozzátenném azt is, hogy próbálj meg mindenből csak gyerekadagot enni, mellette meg valami mozgásfélét (bicajozás, intenzív séta, úszás) beiktatni rendszeresen. :-)
Nekem így sikerül már 6 éve tartanom a súlyomat, akkor 22 kg-t adtam le. Most 42 éves vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
- 100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek!
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Mit lehet igényelni tartósan beteg gyereknek, emelt családiról tudok és a közgyógyról is, van még valami?
- Volt már ilyen, áprilisban tartósan hideg és ilyen sok hó? Ha igen, mikor?
- Tartósan szeretnék lefogyni