6 kg fogyás ! Egy 17 éves lány kér segítséget. (beszélgetés)
Növésban is van még a kérdező ráadásul. De ha figyeli az ésszerű étkezést, attól nem lesz baja. Legalább megszokja, mire felnő.
Sportolni meg muszáj. Én erre-arra hivatkozva hagytam abba annak idején, és most bánom meg 50 fölött, szűkülő erekkel és deformált gerinccel.
Láttam a tévében egy érdekes kísérletet. Különböző korú lányokról készítettek árny-képet, majd azt a képet levékonyították, és megkövérítették több fokozatban. Tehát egy árnykép-sorozat készült több kislányról, minden iskolás korsztályban.
Már a 6 éveseknek sem volt reális az ön-képe, kivétel nélkül mindegyik kövérebb árnyképet választott ki a saját pillanatnyi képe gyanánt. És mindegyik irreálisan soványat választott, mint álom-kinézetet.
Az én 11 éves lány-unokám, aki kis lécecske alkatú, kövérnek hiszi magát, és ezt a legfurább öltözködési trükkökkel próbálja "ellensúlyozni". Például nem hajlandó rétegesen öltözködni.
szauna és biciklizés a legjobb a narancsbőrre.cserélj le 1-2 alapanyagot
cukor=Xillovit, stevia stb
fehér liszt=tk tönköly, rozsliszt, keményítő
fehér rizs=barna rizs
fehér tészta=durum, vagy tk barna tészta.5* kisebb étkezések és mozgás.ezzel sikerülni fog:-)
fogigátló egyénfüggő.én híztam tőle 10 kg-t.az első 5-6 jól jött, a többinek már nem örültem annyira.
Mert ezt sugallja a média. Ez folyik a csapból is.
A modellek, mind soványak és alaktalanok, olyanok mint a piszkafa, 40-50 kg-osak, és a mai kislányok azt hiszik, hogy ez a szépö, ez kell, mert ezt sugallják. Hát ezér.
Lehet, hogy van, aki valóban narancsbőrös, de 17 évesen nem ez a jellemző szerintem, a többségük nagyon szép, csak kamaszok lévén elégedetlenek önmagukkal és felnagyítanak minden apró testi hibát. (Én is ilyen voltam, a 15 éves lányom is szenved ettől.) Meg az idétlen magazinok annyi mindent bebeszélnek a fiatal lányoknak.
Abban viszont egyetértek, hogy a mozgás segíthet a narancsbőrön, a fogyás-hízás viszont biztos nem használ neki.
Bocsánat, nekem 12 évesen lett a combom narancsbőrös, mert akkor hirtelen híztam meg.
Most is olyan, ez a dolog nem zavart sosem. Amikor sportoltam, alig látszott.
A leírt adatok alapján szerintem kifejezetten vékony vagy, még a korodhoz képest is. Fel nem foghatom, hogy miért kell fogyókúráznod.
17 évesen, ilyen súllyal a narancsbőrt is kizártnak tartom.
Ha figyelni akarsz magadra, akkor mozogj sokat, nagy séták, a futás ilyenkor is működik, vagy uszoda. Esetleg kevesebb kenyér, szénhidrát, de ez sem a súlyod miatt, inkább hosszabb távon az egészséged miatt.
Hidd el, hogy most vagy a legszebb és tanuld meg elfogadni magad úgy ahogy vagy.
utána szedi majd vissza mert beavatkozik a szervezet most még jó anyagcseréjébe...
mondjuk nekem mindegy hogy hány száz kiló lesz
csak okos ember más hibájából tanul, gondoltam szólok neki, hogy el ne kezdjen fogyozni mert attól hizni fog csak inkább kedveljen meg egy sportot
Szia! Ha így nem érzed jól magad,akkor oké, de nem elsődlegesen fogynod kellene, hanem izmosodni, az formál a legjobban.
A mellbőségből akkor lehet leadni, ha a plusz súlyt a hátadon levő zsírréteg tenné ki. Minden fogyásnál kisebb lesz a mellbőség, de ugye azt nem akarnád, hogy lógjanak...
A legésszerűbb, ha kalóriát számolsz, mert ott semmi előíráa nincs, csak ajánlások.
És az ilyen finom, száraz hideg egyenesen futni való, de oké, ezt is trükközzük ki! (Én egészségi problémák miatt nem futhatok, remélem, csak ideiglenesen.) Leslie Sansone videóit keresd meg a neten! Ő helybenjárós dolgot csinál, de mérföldekre osztva! És nagyon kedves, vidám nő, sokan szeretjük.
Sokféle tornát végeszhetsz otthon, én is ezeket keresem, mert itt a faluban van ugyan heti egy torna-alkalom, de nem ér meg nekem 500-at alkalmanként, ráadásul még külön el kell oda menni. Szóval vehetsz gumiszalagot, szín szerint vannak az erősségek. Nem drága, és ha be tudod akasztani valahová, jókat lehet szuszogni azzal is. Különféle erősítő gyakorlatokat is találsz a neten. Ha mégsem, akkor segítek szívesen!
Pont a csípőd zavar? Persze Te nagyon fiatal vagy, így nem emlékszel a sokak által kergetett nagy álomra, a 90-60-90-re.
A narancsbőr masszírozással, sok vízzel és jó ételekkel orvosolható.
Igen, ha keveset iszol többet eszel, sokszor akkor is eszünk ha csak szomjasak vagyunk!
Tegyél magad mellé pl munkahelyen vagy míg szg előtt ülsz egy üveg ásványvizet és közben iszogassál, így meglesz a napi folyadék mennyiség ha ott van előtted!
Én is így iszom meg két óra alatt a másfél liter vizet!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a 15 éves lányod néha hánytatja magát fogyás céljából?
- Fogyás 50 éves kor körül
- Ha kevés folyadékot fogyaszt az ember, az milyen betegséget okozhat?
- Túlsúlyos lány, aki elindult a fogyás útján milyen mozgást végezzen?
- A lányomnak a belső combján hízástól vagy fogyástól piros csíkok vannak, tud valaki valami krémet ajánlani?
- Mennyi áramot fogyaszt egy villany tűzhely?