6 hónapos babám elkezdett enni, és ma van 2. napja, hogy nem kakál...mit adjak neki? (tudásbázis)
Bocsi -bocsi!
Puki volt azóta legalább!?picit tornáztasd meg!A szilva tényleg jó, nekünk az is bevállt, csak nem rajong érte!
De ne aggódj, idegesítő, de most szokja a pocakja a dolgokat, nemsokára jobb lesz és a bűvös máz is landol a pelusban!
Szia!
Próbálkozz barack levével vagy szilvával.
A glutén nem gond,csak csínnyán bánj vele,mert megterhelheti a gyomrot,de 6 hós kortól már ismerkedni kell a gluténnal,levesből inkább a zöldségeket!
Ha továbbra sem lesz kaki,akkor ajánlom a lázmérőzést has masszírozás után,ha még ez sem akkor levolac mehet neki,attól tuti a hatás!
Nyugi,új ételek bevezetésénél előfordul az ilyen!
Nem biztos attól van, most eléggé szenvednek a babák a fronttól
Amíg tejet iszik nagyon híg viszont ahogy mást is kap kemény lesz. Lehet hogy csak meg kell szoknia
ha a leves fűszeres volt, akkor meg van az egyik kiváltó, hisz a picik pocakját az megnehezíti, tésztát meg még nem igazán kéne neki adni a glutén miatt és tojás miatt.
3-4 napig nem probléma a széklet kimaradás.
ánizsmag és kömény leforrázásából nyert tea csodákra képes!
Azt mondják 3-4 napig normális
Azt tudom hogy a banán fogja a hasat
Van egy könyv amiben le van írva a gyümölcsök hatása Megnézem neked
További ajánlott fórumok:
- 2 hónapja futok, de az utóbbi két futás alatt (kb. 1 km után) nagyon elkezdett fájni mindkét bokám. Mitől lehet?
- Pár hete nagyon erősenn elkezdett hullani a hajam. Nincs 4 hónapja hogy szültem. Szted mitől lehet?
- Pár napja átmostam ecettel a mosógépet és már elkezdett büdösödni. Mitől lehet?
- Április 16-ra vagyok kiírva, de 3 napja elkezdett leereszkedni a hasam, szerintetek korábban fog jönni a fiam?
- 3 napja volt szemöldök tetoválásom, nagyon "szépen" sebesedett, de ma reggel elkezdett felválni és alatta a sokkal világosabb. Ez normális?
- Mitől lehet az, hogy 9 hónapos babám elkezdett bukni? Eddig szinte soha nem bukott. Még főleg szopizik.