6 hete szültem, együtt voltam párommal, az óvszer kiszakadt. Ilyenkor lehet gond? (tudásbázis)
Már van egy 18 hós Fiam :)))
Nem igen szeretnék most egy másik babát...remélem most nem is akar jönni. Persze tesztet csinálok.
De szerdán megyek a dokimhoz is,gondolom megvizsgál úgyis.
Hát, én mindenképpen több tesztet is megnéznék:) Elvileg elképzelhető egy újabb terhesség.
Nálunk a bátyám és én köztem 14 hónap van :)
HŰŰŰŰŰŰŰ császár után egy héttel.........
Én 3 hónapig alig tudtam menni, de irigyellek...
Végy egy tesztet már 3 nap után eredményt mutat, és nem kell idegeskedned...
de nézdd a jó oldalát... ha jön a baba , mire megszületik jó esetben még nem jár a nagy... hidd el kicsit könnyebb...hamarabb összenőnek
nekem 2,5 év van a két lány között... néha a szemöldökömet is be tudnám fonni :-))
Egyik volt kolléganőm is (két lánya után) fogamzásgátló tabletta szedése mellett lett állapotos. A doki persze azt mondta - amikor így nem akarta megtartani a magzatot - hogy: "Persze asszonyom, biztos nem szedte rendesen a tablettát!"
Aztán mikor ez spirál mellett is megismétlődött, akkor már hitt neki.
Hát gondolom....Itt ahol lakok volt 1 kissebbségi nő,aki megszült délelőtt bement az urával a wc-be szexelni,és rá 9 hónapra szült.AZ orvosok kérdezték tőle,hogy maga már megint itt van?
Nem tudom,én is érzem,hogy vmi baj lehet..MÉG VÁROK 3-4 Hónapot,ha kkor se esek teherbe elmegyek az orvoshoz
Már akkor szexeltetek??? :))) Azta,nem semmi :)))
Hány nap telt el a szülés óta?
Bevallom,mi se vártuk meg a 6 hetet,de azért pár hetet igen :)
Szia!
lehet gond!
Volt aki úgy ment a 6 hetes kontrollra, hogy már terhes volt!! A doki majd hanyatt esett. :)
Sziasztok.
Én tavaly szültem júliusban,és 2-szer védekeztünk,azóta semmit,és mégse esek teherbe....Ja és amikor hazajöttünk a fiammal,már aznap szexeltem a férjemmel.Nem vártuk meg a 6 hetet...
A második Fiúnk nekünk is akkor érkezett(szopi alatt) mikor az első Fiúnk 7 hónapos volt :)
De a szoptatás elején elvileg amikor 2-3 óránként szoptatsz,akkor van esély rá,hogy nincs PÉ.
Nagyon-nagyon remélem,hogy az én esetemben ez van,mert válaszoltak itt olyat is,hogy az első hetekben már jött a következő babó valakinek.
Tudom,hogy van ilyenkor is szedhető gyógyszer,de nem szeretnék semmilyen hormonos(hiába szabad)fog.gátlót szedni. Spirálom lesz....
Most se vadultunk meg,csak épp leheletvékony gumit vettem...kár volt. Bár attól még nem kellett volna kiszakadnia :(
Na, hogy mi a biztos, arrol beszlegethetnenk. Ex baratnomnek 3 fele fogamzasgatlot irtak fel (persze nem egyszerre), szedte mindharmat rendesen es mindharom mellett teherbe esett.
Az, hogy menstruacios verzes meg nem volt nem jelenti azt, hogy nem tortenhet peteres. Szoval erdemes tesztet csinalni par het mulva. De ha mar van ketto, akkor miert baj, ha jon a harmadik?
Barátnőmnek is 9 hónap 6 hét van a gyerekei között...
Lehet, bár kicsi az esély...
Vagyis még nem volt peteérésed a szülés után. Akkor mitől maradnál terhes? :)
Nyugodj meg.
Bakker :S
Én is csak abban bízom,hogy intenzív szopi alatt nem lehet peteérésem.
A második Fiam szopi alatt érkezett,de akkor már a nagyobb 8 hós volt és jóval kevesebbet szopott.
További ajánlott fórumok:
- A barátommal lefeküdtem és kiszakadt a gumi. De előtte 5 órával elélvezett és időbe észrevettük, hogy kiszakadt. Lehetek terhes?
- A kiszakadt dzsekit kivel tudom rendbe hozatni?
- Abortusz után kiszakadt a gumi, van esély a terhességre?
- Sajna kiszakadt az óvszerem, és elmentem orvoshoz 1 szemes tablettát kaptam 48 óra mulva vettem be, mikor kellene megjönnie?
- Lehetséges a terhesség, ha a ciklus 11 napján óvszerrel védekeztünk, de az aktus végén kiszakadt, viszont a párom nem élvezett belém?
- A keringető szivattyúban kiszakadt a vezeték. Visszakötötték, de valami miatt nem fűt úgy a kazán mint eddig. Mi lehet a gond?