5km-es ill. 8km-es távon futásban mi számít jó időnek? (tudásbázis)
Én kb. 3 éve voltam rendszeres (hobbi) futó. Nem is futó, inkább "kocogó". Én általában 45 perc alatt futottam 8 km-t. Én is kb. 1 hónap alatt (heti 5 alkalommal) jutottam erre a szintre. Az tuti, hogy klasszul éget és formál, alig voltam 1-2 kilóval kevesebb, mint most, mégis egész más "elrendezéssel" és sokkal szebb bőrrel. Csak így tovább, hamar lesz eredménye! Ha viszont fogyni szeretnél, a kívánt súly eléréséig inkább a kocogás célravezetőbb.
Asszem lassan újra kezdem, csak nem ilyen intenzitással (bár, az elején jó lenne, aztán csak "megtartani" kellene), mert már van egy 14 hónapos "Tündérmackóm", akitől nem akarok jelentősebb időt elvenni:-).
Sztem is nagyon jó idő. És mindez 1 hónap alatt??? Én évek alatt jutottam el 5ről 10km-re.. :S (Bár én direkt lassan)
De sztem ha fogyni akarsz lassíts, nem? Azt mondják a lassabb jobban fogyaszt. Gyors futás az állóképességet növeli, erősít. Bár ha sportoló voltál nálad biztos tök más.
Na mindegy, jók az időid.
Sziasztok! Koszi a hozzaszolasokat! Fokozatosan kezdtem, mar amennyire lehet 10km/napig eljutni fokozatosan egy honap alatt :-D a pulzusom altalaban 140-150 korul van, de szepen be szokott allni, es mar egyaltalan nem faradok el ugy szusz ugyileg, inkabb a labaim szoktak feladni :-)
Amugy 13km/h-n kezdem, aztan amikor mar nem birom, akkor leveszem 12-re. Csak azert kerdeztem, mert otthon futogatok a nappalimban, es igy eleg nehez viszonyitani :-)))
Most nézem, hogy fiatal vagy és sportoltál is korábban.
Akkor talán nem gyors. (Nekem az lenne :))
Ügyi vagy!
Így tovább!!!
Szia!
Szerintem ez nagyon jó idő. Nekem kicsit gyorsnak is tűnik. Nem szoktad nézni néha a pulzusodat?
Szerintem ez nagyon jó!
Én a Margit-szigetet szoktam körbefutni ami kb.6 km. és 35 - 40 perc nekem.
A parkolás ingyenes az első fél órában, de eddig még csak egyszer sikerült fizetés nélkül kijönnöm:)
Nem futok gyorsan, mert nem bírok,( asztmás vagyok) de igyekszen nem megállni, mert akkor nagyon nehéz ismét elindulni.
Nem fizikaihoz kell, megnéztem a lapod. :)
Szerintem egész jó idők.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Valóban annyira számít a méret?
- Abortuszom lesz mire számítsak?