54 vagyok, már megszoktam a gondolatot, férfi nélkül kell... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
13. lolita2112
jún. 2. 02:57
ne add fel!hisz nem vagy meg oreg!
12. Frutti2
máj. 29. 13:44
Szívesen beszélgetnék Veled!
11. 1a7810dfaf (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 29. 09:25
Ne viccelj! 54 az nem kor :)
Irány a Tinder!
10. Hanga_08
máj. 28. 14:55
Facebookon vannak barátnőkereső, útitárskereső csoportok.
máj. 27. 13:41
Ha gondolod írj rám, bár nem vagyok férfi de ha beszélgetnél valakivel, szívesen válaszolok.
8. Tunde44
máj. 27. 10:33
Szerintem sem késő,60 felett is keresnek még párt! Sok sikert!
7. Kissan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 27. 09:36
Szerintem sem késő. Igazából rajtad múlik , hogy mennyit teszel meg párkeresés ügyben.
6. lolita2112
máj. 27. 02:31
tul koran feladod!nem szabad!meg talalhatsz part hisz rengeteg ember talal rajtad kivul!legy nyitott es ne gubozzal be!
5. Violet18
máj. 26. 23:24
Tinder. Mindenre jó. 2 barátnőmet is ott szedtem össze, pasit is találhatsz, még ha csak alkalmit is....
4. apeeng
máj. 26. 21:54
Micsodaaa? 54? csak? na ne viccelj...a korod nem akadály, inkább az, hogy nem jársz olyan helyen ahol van pasi is...(nem becsületsüllyeszőre gondolok)
ha ide tudsz írni, akkor nem lehet akadály egy társkereső...
...igaz, az vékony jég, de bejöhet...
járj szerencsével(is)
3. Flóra76 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 26. 18:34
Én nem adnám fel!
2. teletabby
máj. 26. 18:23
Azért én nem adnám fel! Ird meg hol élsz, a hoxa pl elég nagy létszámal van jelen, akár itt is találsz partnert, aki társaságot keres! :D Vidéken igaz nehezebb de nem lehetetlen! Szurkolok hogy összejöjjön!
máj. 26. 18:23
További ajánlott fórumok:
- Hétfőtől munka nélküli vagyok...aki szintén ilyen helyzetben van..írjon..hogyan tovább?
- Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki.Mi lehet az oka?
- Koplalással le lehet tartósan fogyni, ha sosem vagyok úgy alapból éhes, és szenvedés nélkül tudok 400-500 kalóriát tartani?
- Allergiás vagyok, de gyógyfürdős strandolást tervezünk. Hogy oldjam meg, hogy legalább fél órát kibírjak zsepihasználat nélkül?
- Súlyos mozgássérült és COPD-s vagyok. hogyan lehet mozgás nélkül fogyni?
- Lehetséges, hogy egyenlőre negatív tesztekkel, előjelek nélkül mégis csak terhes vagyok?