Én egy erős, független férfi vagyok és nő nélkül is... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Na és az esetlegesen született gyerekeid szűznemzéssel születtek?
Amennyiben viszont nincsenek, az egészen biztosan nem teljes élet...
Miért, ti nők boldogultok férfi nélkül?
Ha igen, akkor vagy nagyon csalódott és megkeseredett vagy, esetleg a kutyának sem kellesz.😉
Akik tényleg azok, azoknak olyan a kisugárzásuk"
Háááááát, nem Bizonyára a kisugárzásom erős, oszt' mégsem stimmel a mondat vége
Nem mesélek :)
Egy szellem vagyok, persze hogy ott vagyok mindenhol :D
Hány emberbe kötöttem még bele? :)
mindkét nem képes megállni a helyét a másik nélkül. személy szerint én kapcsolatban érzem magam a legjobban, de nyilván inkább jobb egyedül, mint a nem megfelelő partner mellett elülni abban a bizonyos langyosban.
egyébként, akkor is megmaradhatsz erős, független férfinak/nőnek/helikopternek, hogyha van párod. egyiket sem kell feladnod, de ha mégis, akkor nem a megfelelő ember van melletted.
Hajrá!
Én sem gondolom, hogy a két nem csak együtt képes mindenre. Kiegészítik egymást, de ha épp nincs ilyenre lehetőség, simán tud mindent egy pasi is és tud mindent egy nő is, ami a karakán élethez kell!
További ajánlott fórumok:
- Hétfőtől munka nélküli vagyok...aki szintén ilyen helyzetben van..írjon..hogyan tovább?
- A GYED alatt felgyülemlett szabadságokból kiváltható-e néhány nap, attól függetlenül, hogy jelenleg még GYES-en vagyok?
- Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki.Mi lehet az oka?
- Koplalással le lehet tartósan fogyni, ha sosem vagyok úgy alapból éhes, és szenvedés nélkül tudok 400-500 kalóriát tartani?
- Miért mondják nagyon sokan, hogy fiatal független nő ne állapodjon meg olyan férfi mellett, akinek van gyereke? Milyen különbségek vannak?
- 54 vagyok, már megszoktam a gondolatot, férfi nélkül kell...