50. születésnapom (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 50. születésnapom
Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
Nagyon sokat jelent az első tanárnéni a gyerekek életében, ez a saját tapasztalatom. Lassan 30 éve, hogy első osztályos voltam, és nem voltam ilyen szerencsés tanárnéni téren. De a kisfiam most 3. osztályos, és imádja az osztályfőnökét. Úgyhogy van remény.
A gyerekek őszinték, és nagyon hálásak tudnak lenni minden jó szóért, biztatásért, de egy mosolytól is jó kedvük lesz.
Még nagyon sok gyereket kívánok!
Köszönöm a kedves soraitokat! Én mióta az eszemet tudom mindig tanítónéni szerettem volna lenni, hálás vagyok ezért a sorsnak.
(Meg a páromnak aki a pénzt keresi nálunk és azt szokta mondani: "Szerencsére még megengedhetjük magunknak, hogy te tanítsál.")
Elöször is boldog szülinapot!
A jó tanárnénit mindig szeretik.Nekünk 1-2 ugyan az volt tanárnénik,majd terhes lett és 3.ba már más volt.De mi még 7-es korunkba is elmentünk hozzá,és a kisfiához.A mai napig(pedig pár év el telt) szívesen beszélgetünk vele,ha találkozunk.
Nagyon boldog születésnapot :)
Sokszor történnek olyan dolgok, amiken az ember meglepődik, de szerintem ez életútad legnagyobb ajándéka eddig :)
Sok-sok ilyet kívánok még, legyen sok gyermek még akiket taníthatsz úgy, hogy ennyire szeressenek, mint ez a kis csapat.
Anno én is nagyon szerettem az első tanítónénimet. :)
Utólag boldog szülinapot!
Így utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Én is tanári pályára készülök, remélem én is ki fogom egyszer ezt a feltétel nélküli szeretetet érdemelni. Légy magadra nagyon büszke, megérdemelted a szeretetüket! :)
Ugrás a teljes írásra: 50. születésnapom
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Boldog születésnapot, demoon25 !!!
- Egy játszóháznak jogában áll-e nem elárulni, hogy honnan hozzák a születésnapi tortát?