5 napja láz, ájulás, magas pulzus (beszélgetés)
Ha 23 eves vagy meg kelloen fiatal az ilyen problemakhoz, az viszont nem jo, hogy mar most ennyit diegeskedsz.
En mar megtehetem..:-)
egy kis tüdőgyulladás (+immunrendszerem legyengült+ stressz)
a coryol is béta-blokkoló (bár ez inkább magas vérnyomásra jó,nekem azzal nincs bajom)
a fokhagyma viszont jobbnak bizonyult ennél a gyógyszernél egyenlőre
9 éve én is sportolok hol ezt hol azt, mostanában nem tudok redszeresen, ezt meg is sínylettem, nekem átlag 70 volt a pulzusom régen is, bár ideges típus vagyok, így a sport nem tud mindig segíteni
szia!
köszönöm!a háziorvos is rögtön pajzsmirigyre gyanakodott,amit a kórházban aztán rögtön cáfoltak:)
jobb tüdőben lévő enyhe gyulladás miatt van nálam val.színűleg.
Szia!
Én sem tudom az alapbetegséged,de jobbulást kívánok.
Nekem pajzsmirigy túlműködés miatt volt magas pulzusszámom 150 feletti,mert a vérnyomásmérő hibaüzenetet írt ki ,és hiába nem voltam ideges egyszer sem tudta megmérni a vérnyomásmérő,legalább 10 -szer próbáltuk,és ezért mentem orvoshoz,hogy mondja meg ,alacsony vagy magas a vérnyomásom,vagy miért nem lehet megmérni,ekkor derült ki
Mi ez a gyogyszer tulajdonkeppen? Es mi a bajod?
Egyszer edzes kozben 116-ra ugrott ki a pulzusom es ugy maradt, de nem az edzestol, hanem valszeg idegi eredetu volt. A dokim azt mondta Concor5, vagy Betaloc.
Az elobbit valasztottam. Lefekudtem, fel ora belul 50-es lett a pulzusom. Nekem annyi a normalis.
Ha a laz okozza a magas pulzust, le kell huzni, mert 120 folott nyugalmi allapotban nem lesz jo vege.
De ha laz okozza, akkor is 40-41 fok kozotti brutalis laznak kell lennie, hogy ennyire megdolgoztassa a szivet.
Az orvosnak nem mondtad el? Nem ajanlott betablokkolot erre az idore?