5 kg egy hét alatt. Hogyan? Sikerült már valakinek? (beszélgetés)
Zsóka! Ne vicceljen!
Bélcsavarodás egy tisztító kúrától?
És utána is még egy darabid,de sebaj majd bele ájulsz a pasid karjába!:-)
Tiszta romantika...
Vajon mikortól fognak a emberek önmagukért élni?
A sejteknek tényleg öngyilkosság, de amelyik sejt túléli, az azonnal bespájzol, hogy soha többé ne babrálhassanak ki velük.
Innen az, hogy aki "Jót" fogyott, utána a duplája ment vissza és oda is tapad.
Feltűnik a 4-5 kg!!!!
Ha egy kicsit mögé nézünk, önmaga miatt akar megszabadulni az öt kilójától!
És sok sikert kívánok!
;)
1. NINCS SZILÁRD KAJA!
2. SPORT (futás) -> én spec. nagyon utálom, de ilyenkor csak ez segít, de csak addig, amíg van energiád; kb. 2 napig!
3. Rengeteg víz, benne cayenne bors
4. Szauna
5. Szauna
levest is filterrel átszűrni levesbetét nélkül
préselt gyümölcs és zöldséglevek (mondjuk nem banánnak kéne lennie az alapja a gyümölcs koktéljaidnak!
Így menni fog az öt kiló egy hét alatt.
ÉS A LEGFONTOSABB! NE NAGYON MOZDULJ KI, HA NEM MUSZÁJ EBBEN AZ EGY HÉTBEN, MERT GYENGE LESZEL!
Egy alapos méregtelenítéssel simán elérheted.
Nézz utána, biztos sikerülni fog.
Persze egy kis torna sem ártana!
Hajhullás, töredezés, bőrszárazság, ínysorvadás, ínyvérzés, körömtöredezés, cikluszavar, vesesüllyedés...
Mindez egy pasiért????? Soha!!!!
én 63voltam mikor tavaly februárba összejöttünk..tavaly karácsonyra lettem 84...drágám észre se vette és soha nem is említette...
most 66-67között vagyok...de utálja azt nézni, hogy keveset eszek és néha lemondok erről arról..azt mondja mindegy hány kiló vagyok ő szeret...és lassan 2évesek vagyunk..
5kg egy hét alatt?=az öngyilkossággal....
és ezt egy pasi miatt???
jó én is fogytam 17kilót de én 3-4hónap alatt....
de nem a párom miatt....
hanem magam miatt...
meg amugy is a gyors fogyással csak jojózni lehet..jó nem minden esetbe de legtöbbször...
És utána visszajön!!!
Végigcsináltam 2x is! Másfélszer annyi jött vissza mindkétszer!
De nem zsírt! És nyilván tartós eredményt szeretne... Nem pedig a meghódított pasit még jobban növekvő zsírpárnákkal riogatni.
Semmiképp sem tesz jót vele a szervezetének!
Ha ennyit fogysz egy hét alatt, akkor azt izomból fogod elveszteni nagyrészt, ami miatt pedig legyengülsz, és fáradt leszel, ráadásul hamar ledönt majd a lábadról az első őszi kis megfázás is.
Amúgy elárulok egy titkot. Mikor én összejöttem a barátommal, akkor 68 kg voltam( az ideálos inkább az 53 lenne). Nagyon tetszettem neki, istennőnek tartott. Most voltunk fél évesek. A fél év alatt leadtam 6 kilót, és FEL SEM TŰNT NEKI! Pont úgy szeret, ahogy vagyok!
Annak a srácnak sem fog rajtad feltűnni 4-5 kiló, ha tetszel neki, így is kelleni fogsz.
Inkább tűnj ki mással előtte, mint a gyors fogyókúrától beesett arcoddal! Aztán majd leadod időközben.
Igaza van a többieknek...az az 5 kiló egyébként is csak víz lenne...
Akinek van kedve velem fogyózni, nézzen be a naplómba...most kezdtem. Jó lenne együtt csinálni, erőt adna nekem és remélem nektek is :o)
Szerintem nem sikerülhet.Max ha van 20-30 kg súlyfelesleged.
Nekem a 30kg súlyfeleslegemmel 4kiló sikerült az első héten!Hírtelen sokat fogytam és nagyon megviselt!
Szerintem felesleges kínoznod magad,pláne egy pasiért,magadnak kell megfelelned nem másnak.
Egyébként mért kell most 1 hét alatt leadni? Lassan nem lehet? Csak mert az tartósabb fogyás.
Tudom, mit beszélek, 22-t adtam le fél év alatt, 1 se jött vissza 2 év és terhesség után sem! (amit terhesen felszedtem, a kórházban le is adtam)
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!!
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- Hogyan sikerült lefogynod, mennyit, mennyi idő alatt?
- Sikerült valakinek lefogynia 1000 kalóriával? Mennyi idő alatt hány kg-t?
- Volt már valakinek terhessége alatt vesegörcse, vesekő miatt? Hogyan kezelték?