5 hetes terhesen mennyi lett a bétahcg szinted? (beszélgetés)
3. Titánia83
2010. máj. 29. 16:26
Én mensi szerint voltam 5 hetes, de a dokik semmit nem tudtak megmondani, csak valószínűsítették az 5. hetet. Nekem azon a héten 2100 körüli volt. Kedden elvetéltem, és ezt pénteken mérték. Azt gondolták csökkenő fázisban van.
Két héttel később megműtöttek, mert a nyakcsatornában még mindig volt terhesség, és akkor már 9000 körüli volt a hcgm.
A korai UH-on ikreket látott a doki. Ezt egy orvos sem hiszi el nekem. Sajnos a leletre nem írta rá. Sőt, az UH-os doki is csak nézett, hogy ekkor még nem kellene látszania. Szóval nekem valószínűleg az ikrek miatt volt ilyen magas.
2. 3a92f8d690
2010. ápr. 21. 22:38
nekem ma 180 volt a szám de a telóban ennyit jegyeztem meg a dokim mondta majd pénteken vesznek újból remélem emelkedik!!
1. a01aa57d8a
2010. ápr. 6. 16:40
légyszi aki tud segítsen!
További ajánlott fórumok:
- Stresszes munka mellett max.hány hónapig dolgoznál terhesen?
- Betöltött 40 hetes terhesen mondta már valakinek az orvosa, hogy a méhszáj még teljesen hátrahajlik? Mi lett a folytatás?
- Hurok mellett terhesen
- 19 hetes terhesen pár napja nagyon fáj a bal csípőcsontom felett közvetlenül. Tudni szeretném mi okozhatja ezt?
- 35 felett terhesen
- Ha kiderül, hogy valakinek rossz lett a májfunkció eredménye terhesen, mit lehet tenni, hogy ne legyen baj?