35 felett terhesen (beszélgetés)
Gratulálok!
Én 36 voltam amikor a lányom született és volt már egy 15 éves fiam. Sokkal könnyebb terhesség volt, mint az első, 50-ről indultam, 30 kilót híztam és mégis szaladtam. Végig dolgoztam , a szülés előtt 1 héttel tettem le a lantot vègleg. 8 hónaposan vakoltam, rendezkettem. Összességében sokkal jobban viseltem, mint az elsőt.
Szia! Először is, habár ismeretlenül, de sok örömet és boldogságot kívánok szeretettel.
A nagylányom novemberben szülte a negyedik gyermekét, és a napokban töltötte be a 38. életévét. (Dóri babánk legkisebb nővérkéje is már 13 éves, a legidősebb tesója medig 19.)
Ő is 3 kiló feletti súllyal született, egészséges és nyugodt baba. A lányomat csak au tulolsó hetek viselték meg egy kicsit, de tapasztalattal és higgadtan viselte. :D
Lehet, azért érzed másnak, mert most másik nemű lesz a babád? Én a két lányomat másképpen viseltem, mint a fiamat.
Nyugi, annyi éves vagy, amennyinek érzed magad! :D
Mondom én, aki papíron hamarosan 57 leszek, de az egyetemen (ahol első éves levelezős vagyok) azt mondják, ne vacakoljak, 20 éves vagyok és slussz. :D
Remélem, jönnek majd korodbeli beszélgetőtársak, akikkel meg tudod osztani az aktuális dolgokat.
Sziasztok!
Szeretnék létrehozni egy fórumot, ahol a velem egy cipőben járok megbeszélhetik a tapasztalataikat, mindennapi gondolataikat.
Én 37 éves vagyok, amikor megszületik a 2. babánk, már 38 éves leszek. Nekem ez nagyon furcsa, hisz' nem érzem magam annyinak. :) A lényeg, hogy én úgy tapasztalom, az első terhességet sokkal könnyebben viseltem, mint a mostanit. Pedig még "csak" a 19. hétben járok, szóval, most jön majd a java. :)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- 19 hetes terhesen pár napja nagyon fáj a bal csípőcsontom felett közvetlenül. Tudni szeretném mi okozhatja ezt?