5 hetes kislányom feneke kisebesedett. Mivel kenjem, hogy gyorsan begyógyuljon?og (tudásbázis)
Ez Debrecenben a Gárdos kenőcs!
Próbáld meg a Bepanthen Plus-t ( ne a simát ), fertőtlenítő,hámosító és védőréteget képez a bőrön.
Nálunk még csak néhány éve kapható, de én 40 éves vagyok és anyu is anno az akkori "nyugaton" ezt használta és én is a gyerkőcöknél. Egyébként sem árt ha van otthon horzsolásra, vágott sebre kitőnő bárkinek.
Sudocrem,vagy ez és valamilyen gombás kenöcs keveréke(canesten,candibene)
de sokat jelent az is ha többet van csupin.
de van infralámpa is ami megfelelö távolságból jól hasznositható.
Így hívják, de írhat tomport, popsit, popit, hátsót,akkor is ugyanarra a testrészre gondol.
Neogranormon és canesten keveréke. Nekünk bevált.
Nagoyn hamar használ. Két gyermekes anyuka vagyok, mind a kettőnél ezt használtam.
Én is a Sudocremet tudom ajánlani, mi mind a mai napig tartunk itthon belőle, mert sokféle hámsérülésre jó kenőcs. Valamelyik nap vettem egy 60 ml-es tégellyel, 950 Ft volt.
5 hetes kisbabának FENEKE van?
A Sudocrem és Neogranormon krém nagyon jó hatású, hamar elmúlik a kipirosodás.
Sudocrem Nekünk már egy kenéssel javult, meg próbáltam szellőztetni, csak rizikós, hogy épp akkor pisil.
nálunk az vált be, hogy ilyenkor nem használtunk törlőkendőt, hanem mindig megmostam neki pelenkázáskor. krém utána nívea pelenkakiütésre való. pár óra alatt csodát tesz.
Unokaöcsém popsiját a doktornéni bioptron lámpázta, amikor ilyen pici korában kisebesedett neki. Igaz, sugárban fosta le a nénit lámpástól:D
Anno (bár néha még most is) nekünk az "Asztalos féle popsikrém" vált be igazán. Ezt egy dokibácsi fejlesztette ki és nem fogod elhinni, disznózsír is van benne. :-P Soha, semmi komoly baj nem volt popsi ügyben. :-)
persze nekem irtak fel krémet nagy tégelyeset 1600ft-ért jó zsiros..nagyon frankó:)))
Én is ezt ajánlom.bár nekünk allergiás rá a kicsi....de a régi védönö azt mondta a sertés zsirnál nincs jobb:))
Szia. Nálunk a Neogranormon vált be, de nagyon jó a Sudocrem is (elég drága). De látom, szinte mindenki ezt ajánlotta.
Sudocremez a legjobb ...felfekvésre is használják...
körömvirág krém,
bepanthen kenőcs,
sudocrem,
van állítólag valami jódtartalmú krém gyerekeknek, utána kéne érdeklődni a patikában.
Neogranormon, bepanthen. Nekünk beváltak! :D
Nekünk az Alsol kenőcs vált be mind a háromnál.
Nekünk a Sudocrem vált be. Ha nagyon csúnya a popója hagyd egy kicsit szabadon. Nedves törlőkendőből érdemes hipoallergén változatot is beszerezni erre az esetre!
Nekünk ilyen esetben a Neogranormon vált be,mikor hazahoztuk a babát a kórházból ott úgy kicsípették szegénykém popóját hogy jó sokára őtt rendbe.Biztos nem cserélték rajta a pelust sűrűn.:(
Az is segíthet, ha hagyod kicsit levegőzni és nem azonnal visszadunsztolod a pelenkába.
Én sok krémet kipróbáltam van ami használ de egy bizonyos idő után....
A legjobb ami bevált és nagyon hamar használt az bóroxos popsikrém a dokival kell feliratatni.
Hamar el is tünteti a pöttyöket meg olajos és nem engedi hogy a pisi érintkezzen a kicsi bőrével.
Elég jó tapasztalatom van. Manapság már reklámozzák is. Nekem mindegyik gyermekemnél a Neogranorman kenőcs vált be. Pár nap alatt elmúlt a pirosság. Fontos, hogy minden tisztába tevésnél alkalmazni kell. Vagyis nem csak akkor, ha piros a bőr, vagy sebes, hanem mindig amig pelenkás a baba. Igy megelőzhető a pirosság. Nagyon kellemes a gyermeknek is.
További ajánlott fórumok: