4D untrahangon a baba mennyire hasonlít későbbi önmagára? (beszélgetés)
Nekünk, amikor megszületett, marhára nem hasonlított a képre sehogy sem. De, ő elnyomta a nóziját a szülőcsatornában, és puffadt volt a bőre nagyon a megszületést követően. Én is kerestem a hasonlóságot, nézegettem állandóan. Nem értettem. aztán, ahogyan helyre jött a nózija és miután átlépte az újszülött kort, minden más lett. Most olyan az uh-s kép, mintha ma készítettük volna a babáról, aki már 5 hónapos.
Sőt, múlt héten meg néztem a DVD-t is, és most ismertem csak fel rajta a kislányomat. Ugyan úgy "viselkedik", mint ahogyan a pocakomban láthattuk. :)
Az én Babám kiköpött olyan volt, és most is olyan, mint a 26 hetes UH felvételen.
Voltunk 12, 13, 19, 26, 30, 31. héten is Uh-on, a kevés magzatvíz miatt a 30 és 31 hetesen alig látszott valami. A többin még kis soványka volt. A 26 hetes a legjobb. Abszolút hiteles :-)))
Én a 25. héten voltam. S szerencsére az arcát láttuk, és meg lett örökítve. És hasonlít...:)))
Mikor mutatom a 4D-s és a kiskori képeket együtt, mindenki mondja, hogy jé, nagyon hasonlít...:DDDD
szia!
Én mindkét fiammal 28-30 hét környékén voltam.Nekem csak fél oldalas képek sikerültek,de ha mellé teszem a születési képüket,nagy a hasonlóság,főleg a száj,a fül és szeme.
További ajánlott fórumok:
- Kire hasonlítasz? :-D
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Melyik női sztárra hasonlítok?
- Hogy ne hasonlítsam magam másokhoz?
- Lányok, Hölgyek a kedvesetek hasonlit az édesapátokra?
- Netes oldal, ami a fényképedet bemásolva kiadja, hogy kire hasonlítasz! Tudtok segíteni, hogyan találom meg? Köszi!