4D - a baba neme (beszélgetés)
Szia!
Nekem már 12. héten 80%-ra megmondták hogy fiú. Néztem a 4D ultrahang felvételt és naivan megkérdeztem: az ott a farokcsont? Igen, csont nélkül, válaszolt mosolyogva a doktorbácsi. :D
Sziasztok!
2 hete voltam a magándokimnál uh-on. A doki azt mondta hogy nem szeret tippelgetni, nem is teszi, de most inkább a fiú felé hajlik. Igaz csak 1-1 pillanatra villant fel valami a baba lába között, úgyhogy marad a bizonytalanság. :) Jövő hétre bejelentkeztem 4D-re, akkor már 25 hetes lesz a baba, hátha kiderül végre a neme. :)
Köszi, mi nem ott voltunk, hanem a Genesisben, de ott is nagyon kedves volt a szonográfus. :)
Legközelebb is ide megyünk vissza, kb. 4-5 hét múlva, mert kapunk kedvezményt. Addig még lesz egy sima uh is kb. 2 hét múlva, remélem okosabb leszünk a nemét illetően. :)
Péterfy kórház, Hapinet.
4x voltunk és minden alkalommal csodálatosak voltak a lányok. Addig voltunk bent, amíg jó képeket nem sikerült csinálni. Profik és a gép is nagyon az. :)
Én a 29. héten tudtam meg,hogy fiam lesz:)
Vesémet ultrahangozták,és a doki gyorsba a babán is átfutott:):):)
Barátnőmnek is végig azt mondták,hogy Lánya lesz 100%,minden lányosat megvett,és a végén fiút vittek haza!Ezért ha nagyon akarsz vásárolgatni,akkor a semleges színűekből válassz!!:)
Mi is a 13. héten voltunk 4d-n és nekünk is kislányt mondtak. Eddig el is hittem, de most elbizonytalanodtam.
Nekem még 3 hét a genetikai, remélem ott biztosabbat mondd majd a doki. :)
Megkérdezhetem hogy hol voltatok 4D-n?
Igazából mi is láttunk a lába között valamit, de azt mondta a szonográfus, hogy az ott nem here, hanem a nunija ilyenkor még duzzadt és azt látjuk. Sokszor megtévesztő lehet, de mivel fütyit nem lát ezért 90% hogy kislány.
Egészben látszik egy kb 5cm-es kis babó, ficánkol, produkálja magát.. lenyűgöző!
És mégegyszer elvégzik a genetikai szűrést is ha a 11-13. héten megy valaki.. ezek jó érvek mellette. De a baba nemét nehezebb még megállapítani, viszont nem lehetetlen. Pláne 2D-ben alulról vizsgálva. Egyébként külföldön már ilyenkor megmondják sok helyen, én találtam fórumot, ahol 12. heti uh képeket tettek fel, mindegyiken látszott a fityegő és mentek a tippek, hogy fiú vagy lány. Szóval ha veszi a fáradságot az orvos, szonográfus és a baba együttműködő, akkor meg lehet már tudni ilyenkor is.
Nekünk is azt mondták a 13. héten, hogy kislány.
A 18. hetes 4D-n már látszott, hogy fiú és a 25. hetin meg már totál egyértelmű volt. :)
De, lehet...
Egyik ismerősömék rózsaszínben hozták haza a fiúkat!:)
Ritkán, de ez is megeshet! Mindenesetre a másik változat gyakoribb!
az bizony lehet :)
a legtöbbször a genetikai doki utálja ha bárki rákérdez, mert hogy ő nem azért van ott! a lényeg hogy a baba egészségét nézzék meg.
Mi ezért voltunk a 18. héten 4D-n
nem bírtam volna ki hogy csak a 28. héten derüljön ki mert már annyira izgultunk :)
Az én lányomra a 13. heti 4D-n végig, fél órán keresztül mondogatták, hogy fiú. :) Mutogatták a kukiját.. merthogy ekkor még a csikló nagyobb és kuki szerű. Igazából a szögből lehet megállapítani, mert a kisfiúké kb merőleges a gerincükre bizonyos testhelyzetben, a lányoké meg kisebb szöget zár be. De ezt pont nem 4D-ben vizsgálják, mert ott egy csomó minden becsapós.
Valóban korai ilyentájt menni emiatt.. de más okokból meg tök jó! :)
Szia
Nem volt felesleges, mert láttátok a babátokat :)
és ráadásul jó hosszan, mármint egy sima uh-hoz képest
Viszont ami igaz, hogy ilyenkor még nem lehet tudni, lehet hogy még nem volt kukacka, de az nem jelenti azt hogy azóta sincsen
Egy kismamának a 18. héten azt mondták kislány
a 28-n már kisfiú volt, és tényleg kisfia született.
Én még nem vásárolnék azért be rószaszín cuccokból.
Nekünk is a 18. héten mondták hogy kislány a 4d-n
Azt mi már tutira vettük.
Kisfiúból nem lehet kislány, de kislányból lehet kisfiú...
én a 4. gyerkőcöt várom most. Az előzővel voltunk leghamarabb, a 17. hétben. Akkor mondták 60%-ra, hogy lány. Végül az is lett. Most tuti nem megyek a 20. hétnél hamarabb.
Bocsi, de szerintem nagyon hamar voltatok...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg ennyire fontos a baba neme?
- Hány hetesen tudtátok meg a baba nemét?Mennyire mond igazat az UH?
- Befolyásolható-e a születendő baba neme?
- Szerintetek meg lehet érzeni azt amikor valaki megfogan? Illetve a baba nemét megérezheti az anyuka?
- Mikor, hanyadik héten tudtad meg a babád nemét?
- Elítélendő ha egy anya kimegy Németországba dolgozni, otthon hagyva a 7hónapos babáját, az apukájával?