45év felett nem "ciki"férjhez menni?Ti, hogy vagytok ezzel, mit gondoltok róla? (beszélgetés)
Majdnem 25 évet éltem egyedül a fiammal, ő 3 évvel ezelőtt elrepült... Másfél évvel ezelőtt találkoztam az igazi nagy szerelemmel, azzal a férfival, akivel szeretném a hátralévő éveimet leélni; már megkérte a kezem... És csak egyházi esküvőt szeretnénk... Tervezzük lassan az életünket.
Boldog vagyok, hogy komolyan gondolkodik.
A többit megoldjuk vagyonszerződéssel és végrendelettel, így minden anyagit elrendezhetünk.
En 49 evesen maradtam ozvegy,es 56 evesen mentem ferjhez.Jovo honapban lesz az 5-dik hazassagievfordulonk.Szepen elunk.A mi eskuvonk
eleg nagy volt,23 szemely volt.Egy magyar templomban eskudtunk,es a magyar haz,ettermeben volt az ebed,zenevel.
köszi.
:)
köszi!
de sajna ebből sem maradtam ki sajna!csak az évek voltak kicsit többek mint a 2-3év...
köszi!
nektek is a "pici-nagy"lányokhoz!!!!
ez nagyon jó!!!!
az én anyámnak még meg mondani sem mondtam...
a fiammal én is "ki bírnám" a közös évfordulókat,de neki meg esze ágába sincs még megnősülni 24éves fejjel!igaz rossz példa volt előtte elég!de rá is ér még!
sok boldogságot Nektek is,és anyudnak is!
Miért lenne ciki?
Sok boldogságot!
De jó! :-)
Sok boldogságot nektek! :-)
egyébként valószínűleg én is idén megyek férjhez-majd egyszerre ülünk évfordulókat.
egyáltalán nem, anyám idén megy férjhez 52 évesen, és már nagyon várja.
sok boldogságot neked.
Egyáltalán nem ciki, hajrá!
Sok boldogságot! :-)))
köszi!!!
(pedig sok mindenen keresztül mentem)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- 45 év felett, hogy vagytok?hogy érzitek magatokat?