4 gyerekes anya vagyok, ha van kérdésed segítek... (beszélgetős fórum)
3 gyereknél időbeosztás:
1,2, sok
Mindig azzal kell foglalkozni, amelyikkel van valami különleges dolog.
Anyagilag nem sokkal drágább, sőt soxor olcsóbb.
Ha van még kérdés, akár priviben is...
Ha szereted a párodat, sztem vágjatok bele.
Sziasztok!
Nem védeni akarom, csak most néztem az adatlapján,hogy nem is volt fent azóta mióta elindította a fórumot.Pedig jöhetne mert nekem is lenne kérdésem bőven.
Azért leírom ami most van.Két fiam olyan ördög ma ,hogy teljesen kivagyok tőlük.A nagyobb még néha figyel is, de a kicsi ma kész őrület.Mióta oviba járnak, kéthetente betegek és most nem mehetnek a héten, de ma nekem rendesen bele erősítenek.Én megfigyeltem, ez a szeles időszak hisztisnek, szófogadatlannak teszi őket.Engem meg szerintem kicsit ingerlékenyebbnek.Már az előbb vettem be "nyugtatót" finom lilapapíros csoki formájába.Na ez persze nem kellett volna, mert ugye csodálkozom,hogy nem fogyok:(
Gyerkőim fiúk, 3 és 5 évesek.Ha van esetleg tanács, tapasztalat és egyéb, szívesen fogadom.Most megyek csinálom apának a kaját..
Szia!
Nem vagyok szakértő, orvos vagy ilyesmi, de nekem is volt ilyen. Az első 3 hónapban mindig mikor meg kellett volna jönnie, fájt a hasam.
Valahol olvastam, hogy teljesen természetes. DE ha erősödik, vagy nem múlik, szólj a dokinak!
Szia!
Szerintem mindenképpen közös legyen az elhatározás,ha ennyire mereven elzárkózik,lehet,hogy tényleg nem lehet meggyőzni...
Én azt gondolom,hogy aki igazán szeretne még,mindegy,hogy másodikat v harmadikat (ill. akárhanyadikat),csak másodsorban kellene nézni az anyagi vonzatát.Szerintem ott,ahol kettő jó anyagi körülmények mellett nő fel,szerintem egy harmadik még azért belefér...de tényleg közös akarattal kell dönteni.
Sziasztok!
Én is nagyon szeretnék 3. gyerkőcöt, de a férjem mereven elzárkózik.Van egy négy éves lányom és egy másfél éves kisfiam.Őket imádja de szerinte ebben a világban két gyerek is nagy kaland.Ti mivel győznétek meg?
Szia Citrol!
Nekem 3 gyerekem van,a legkisebbel még itthon vagyok gyesen.A nagyobbak már iskolásak.Én azt gondolom,hogy ha tényleg mindketten szeretnétek a harmadik bébit,vállaljátok be,biztosan nem bánjátok meg.Igazán anyagilag azt mondják,akkor fogjuk jobban megérezni,mikor már nagyobbak lesznek,kamaszkor,továbbtanulás stb.Azért nem momdom,hogy most nagyon könnyű,de sokkal nem nehezebb,mint mikor még csak két gyerek volt.Ti mennyi korkülönbséget szeretnétek a kicsi és a harmadik közt?
Szia!
6 hónapos a kisfiam és szinte csak karban akar elaludni. Próbálkoztam már, hogy éjszaka amikor vissza kell aludnia nem vettem ki a kiságyból, de úgy behisztizte magát, hogy levegőt se vett a végére. Egyáltalán a hisztikkel mit lehet kezdeni?
Köszi
Nálunk is pontosan ez volt!
Azt mondta a gyerekorvos,hogy ne egyek tejterméket,olyan dolgokat amiben tej van,mert attól van.Betartottam(még mindig)és azóta nincsennek pöttyei és a füle mögött sem hámlott.
Írt még valami krémet is,amit a gyógyszertárban kevernek,de a nevét nem tudom megmondani,mert nincs a dobozra írva.
Jó napot Mindenkinek!
Gazdóf Réka vagyok,első élves pszichológia szakos hallgató.Az egyik dolgozatot babamasszázs témában kell megírnom,és ehhez szertnék egyéni beszámolókat,tapasztalatokat gyűjteni olyan anyukáktól apukáktól,akik alkalmazzák a babamasszázst gyermekükön!
Nagyon hálás lennék ,ha valaki írna nekem az élményeivel kapcsolatban!
Az e-mail címem:
Thirst@freestart.hu
Előre is köszönöm!
Réka
szia ebony:)
Én 2gyerekes boldog anya vagyok.
Mostanáan merészelek gondolni egy 3.babára,ebbe a fenenagy anyagias világban...-egyenlőre csak ellenállásba ütközöm...:(
te 4 gyerekkel,h boldogulsz??-akár anyagilag,akár napirendileg??-érdekelne..köszi
szia!
Hátha van ötleted!
A fiam 6 hónapos eddig anyatejes baba, nagyon keveset eszik, de eddig szépen gyarapodott, most azonban nagyon ellaposodott a "görbéje", ma voltunk mérésen és 2 hét alatt 3 dekát hízott és semmit nem nőtt.Már próbálgatnánk a gyümölcsöket és a főzeléket, de egyikből sem hajlandó 3-4 kanálnál többet enni.Tápszert néha napján elfogad, most azt javasolta a védőnő hogy tápszerrel kezdjük az étkezéseket és utána szopjon, hát megevett álmában, mert ő szinte csak úgy eszik 60 ml tápszert és utána alig szopott.Na, így viszont el fog apadnia a tejem, ez sem jön be, de lehet talán többet hízna...A franc se tudja.2 óránként eszik szinte, nem tudom kihúzni az időt, de ha mégis sikerül, akkor sem eszik többet.Nagyon feladja nekem a leckét ez a gyerkőc.Ja és éjjel egyszer kel, akkor úgy érzem, hogy jó sokat szopik, akkor mondjuk elég sok tejem van szinte ömlik a szájába.
Elmondanád a véleményedet?!
KÖszönöm
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Három vagy több gyerekes anyukák, ha van kedvetek dumcsizzunk.
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- Többgyerekes anyaként is újra nő vagyok
- Kisgyerekes szorongó anyuka vagyok, olyanokat keresek, akik szednek vagy szedtek Coaxil-t. Ismeri valaki?
- Idén is segítek rászorult családon. Nem vagyok gazdag, de...