Többgyerekes anyaként is újra nő vagyok (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Többgyerekes anyaként is újra nő vagyok
Szívből gratulálok, pontosan tudom, milyen 3 gyerek mellett magadra is figyelni.
De higgyétek el, a legfontosabb - és talán a cikk írójának is ez adott erőt - hogy szeressen minket a párunk és támogasson. Főleg, mert a kezdet nehéz, amikor nincs eredmény, amikor gyengék vagyunk. Kell, hogy ismerjen már minket és adott pillanatban éreznie kell, hogy egy kis engedményre, erősebb szóra, vagy csak simán egy kis bátorításra van szükségünk.
Ebben az országban sajnos még mindig az rögzült a fejekben, hogy anya úgyis otthon van, csak lássa el a gyerekeket, belefér az idejébe.
Főleg a fiataloknak mondom, hogy kérjetek időt a férjetektől, párotoktól magatoknak. És töltsétek azzal, amire nektek szükségetek van.
Mert ha a lélek rendben van, akkor rendben vagytok ti is.
Úgy, ahogy a pasiknak jár a meccsezés vagy sörözés vagy épp amit szeretnek, úgy nekünk is jár szabadidő.
Nem egymagunk vállaltuk a gyerekeinket, hanem együtt. És akkor vegyék ki ők is a részüket minden teendőből.
Ha így van, akkor van idő saját magunkra, edzésre, tornára, sétára, bármire.
Elvileg egy-két év alatt rendeződhet a bőr a hason. Nyilván nem mindegy, hogy miről beszélünk, de azt így látatlanban, főleg laikusként úgyse lehet megmondani.
Amit írsz az igaz, ilyen fogyás után hosszú távon megtartani a súlyt nem kis feladat. De tulajdonképpen annak sem kis feladat, aki apránként adja le. Oka van annak, hogy egyesek miért híznak több tíz kilót, míg mások semmi vagy csak pár killót. Nyilván van, akinek sikerül lefogynia és megtartani, de sokkal többek megtapasztalják a jojózást.
Remélhetőleg a cikkíró ezt a szép eredményt meg tudja tartani, illetve ha mégis felfelé indulna a súlya az első öt kilón belül elkapja, mert azután csak egyre nehezebb...
Loch ness, mega like
Ezzel nem mondom azt, hogy nem fontos tenni azért, hogy jobban érezzük magunkat a testünkben :)
De attól még, hogy valaki nem annyira csinos, mint ahogy a jelenlegi divat diktálja, nem ér kevesebbet - max. a modellügynökségek és hasnlók számára...
Akkor nem csak nekem van fenntartasom. Meglatjuk fel meg X+1 ev mulva. Nekem sokat leadott ismerosokbol csak az tartja, aki sok ev alatt adta le.
A hasfalat meg lehet edzeni, de plasztika nelkul nem tunik el a bor, foleg, ha hirtelen adtak le.
Tudom, hogy sokbol tobbet ad le az ember, de nekem soknak tunik igy is.
Tobbszor jojozott, nekem eztan jobbnak tunne a lassabb fogyas, de nem mondtam semmi rosszat, nem kell ilyen arrogansan gratulalgatni.
Jelentős túlsúlyból sokkal többet fogy az ember az első időszakban, mint egyébként. A heti 0,5 kiló lenne a normális ugye, de aki ilyen sok túlsúllyal rendelkezik, mint amennyivel a cikk írója, az hetente 2-3 kilót is le tud adni. Később ugye ez már lassul, sőt stagnál.
Ja, és gratulálok! Nagyon ügyes vagy!
Köszönöm nektek!
Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy megtaláltam a Bakker,lefogyok csoportot Facebookon, mióta megírtam a cikket, haladtam tovább, azóta màr 67 kiló vagyok
Ugrás a teljes írásra: Többgyerekes anyaként is újra nő vagyok
További ajánlott fórumok:
- 100 kiló felett vagyok, de újra jól fogok kinézni!
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Lehetnék újra szerelmes a páromba, akivel 20 éve együtt vagyok?
- Kislányom most múlt egy éves.Úgy néz ki hogy újra várandós vagyok .Kérdésem: kislányom után kapnám a Gyed-et is, és kaphatnám a táppénzt is?
- Két hónappal ezelőtt volt egy terhességmegszakításom, most újra terhes vagyok, megtarthatom? Nincs túl hamar?
- 14 hetes kismama vagyok, epilepsziás gyógyszert szedek, de kb. 45 perc után kihánytam, be kell vennem újra vagy nem?