4 éves kislányomnak tályog van a foga fölött (beszélgetés)
A fogorvosunk ngyon igyes. O a csalad fogorvosa.
Remelem,
Minden rendben lesz!!!
Koszi a valaszokat!
Szia!
Az én fiamnak tavasszal volt ilyen az ínyén.
Elmentünk fogorvoshoz,kitisztította és rakott be neki egy ideiglenes gyógyszeres tömést.
Napi rendszeres fogmosás után múlt el neki,de elég lassan.
Igen, a doki is azt mondta, ki kell furni. :-(
De ez mennyire kellemetlen? Mennyire visel meg egy ekkora gyermeket??? Nagyon tartok tole. Egyebkent is ilyen kis erzekeny a lanykam... :-(
A fiam fogánál is volt tályog egyszer.
Kifúrta a tejfogat a doki és betömte gyógyszeres töméssel.
Nekem még nincs gyerekem, de nekem kis koromban szerintem volt többször ilyen még a tejfogaimon.
Fogorvos kifúrta, és úgy emlékszem pár napig nyitva volt a fog, és apukám masszírozta az ínyemet, h. kiürüljön a genny. De ez kb. 25-26 éve volt, azóta lehet már máshogy csinálják.
3 hete volt egy hanyos hasmenos virusa a lanyomnak. Akkor vettuk eszre, hogy a felso egyes foga folott az inyen van egy talyog es be van gyulladva. Latta orvos is, azt mondta, ez osszefugghet a virussal. Azonban ez a talyog azota sem szunt meg. Most kertem idopontot ismeros fogorvoshoz, csutortokon megyunk.
Az lenne a kerdesem, volt e mar hasonlo valaki gyermekenel? Mit tudnak vele csinalni?
Koszonom!
További ajánlott fórumok:
- Jöhet a foga a 3 hónapos+1 hetes kislányomnak?
- Létezik, hogy a 3hónapos és egy hetes kislányomnak jön a foga?
- 3, 5 éves kislányomnak lyukas a két hátsó foga alul. Ha elviszem fogorvoshoz csinál valamit a foggal?
- 15 hetes kislányom nem szívesen fogadja el a gyümölcsöket amiket egy párszor kínáltam neki.Lehet, hogy korai még adni neki?
- Kislányom 3 hónapos. Lehetséges, hogy nő a foga? (Van egy fehér pötty az ínyén)
- 5 éves kislányomnak mozog a tejfoga, de már mögötte kibújt a csontfoga is.Ez normális?