3éves és 8 honapos kislánynak mit lehet venni kar.ra? (beszélgetés)
Kirakó, gyurma, mesekocka, egyszerűbb puzzle, mesekönyv, dominó, filctollak kifestőkönyvvel, baba, babház kisbútorokkal. Most ezek jutnak eszembe.
Mi a 3 éves rokon kislánynak most rongybabát, egy dominót és nagyon egyszerű fagyöngy-nyaklánc+karkötőt vettünk. De nyáron a szülinapjára hercegnős pizsit meg hajcsatokat kapott. Vettem most még egy hercegnős evőeszköz-készlelet is, de azt már elteszem Húsvétra.
köszi. anyukája pont hintalovat vett neki..:d
és igen most ilyen poni lo mániában él..
akkor lehet ilyesmit nézek neki..köszii
hello!
szerintem a könyv is egy nagyon szép és hasznos ajándék,pléne ha van kedvenc rajzfile,tudsz neki olyan könyvet venni,pl. az én fiam a Thomasért van oda! :)
Egy csomó jó készségfejlesztő játék van. :D
Nézegess játékáruházakat online. :D
Tudom, nem mondtam konkrétumot, de nem tudni mennyi pénzt szánsz rá, de a lényeg, hogy oktasson a játék, ne legyenek azért túl apró darabkái, és legyen szép színes. :D
De, ha van kedvence, akkor vehetsz olyat. pl. nálunk az ikercsajok kb. ilyen idősek, és imádják a pónikat. Ergo jó ajándék lenne egy póni hintapaci nekik. :D
Amúgy nem tudom, nekem sosem volt gondom a játékvásárlással. Ha végképp nem megy, akkor menj be egy nagyobb boltba, én pl. az Auchanban voltam, dugig van játékkal, és válassz meglátni és megszeretni alapon. Jó cserkészést! :D
sziasztok ez lenne a kérdésem...
hogy egy ennyi idős gyerkőc minek örülne?
pontosabban mi az a mi hasznos amiből tanul is..
szoval értittiek..
:D:D:
kösz
További ajánlott fórumok:
- Hízókúra egy 14 hónapos agydaganatos kislánynak. Tud valaki segíteni?
- Milyen ajándékot vegyek egy 14 hónapos kislánynak?
- Alvás és cici probléma 20 hónapos kislánynál
- Szobatisztaság 32 hónapos kislánynál
- Milyen játékot vennétek egy 4 hónapos kislánynak?
- Súlyprobléma 28 hónapos kislánynál - szerintetek duci ő, és ha igen, mit tehetek?