38 hetes terhes vagyok a babam mindig csuklik, normalis ez vagy koros? (tudásbázis)
Normális. Nálunk volt, hogy nem tudtak NST-t csinálni, mert csuklott:)))
Miután megszületett, akkor is sokat csuklott:)
Nekem kb. a 32 héttől minden este csuklott.Normális,azért van,mert félre nyeli a vizet.
Utána is nagyon sokáig az adott időben csuklott,ne aggódj:))))
Szia!
Persze hogy normális. Ne aggódj! Nekem a fiam rengeteget csuklott a pocakomban, és nagyon bukós volt. A kislányom csak néha, Ő abszolút nem bukott....
Hát persze ,hogy normális...
Nekem néha elég kellemetlen szokott lenni, mert alig kapok levegőt olyankor... fulladok:D
És miért nem vagy a novemberi babavárók között akkor???
Én is hamarosan a 38-at töltöm:D
Teljesen normális, ne aggódj.
Nyelt a magzatvízből...az én lányom folyton csuklott, éjjel-nappal :)))
Jé Nagyi! :D
Megelőztél! :D
Szia!
Nekem is a kisfiam állandóan csuklott. Néha zavart, mondjuk esténként, amikor amúgy is nehéz volt aludnom :)Szóval semmi baj :)
Teljesen normális:)
Nálam a második baba volt nagyon csuklós, ő születése után rengetegett bukott. Mondjuk nem tudom van-e összefüggés, mindenesetre egyeske nem csinálta:)
Szia!
A végén az én lányom is napi rendszerességgel csuklott.Nincs semmi baj,nyugodt lehetsz!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- 23 évesen egy normális munkám sincs. Álláskereső vagyok,...
- Mennyi a normális súlygyarapodás a terhesség alatt?