30 kg-t akarok leadni!!!!!!!!!! (beszélgetés)
Szia nyecsus!
A súlyoddal küszködsz, vagy a fórummal?
Sziasztok lányok!
Nem jöttök a fórumra?
Talán nyaralni vagytok?
Szia!
Neked változott már a súlyod? Vagy még a 6 kg-nál tartassz?
Köszönöm, hogy ajánlottál a többieknek. Nagyon jól esik az elismerésed.
Mégegyszer köszönöm.
Én meg 34 kilót akarok leadni.És utálok fogyózni.Bár ki nem.Ma kezdem,este tornázok,holnap meg a lelel diétával kezdem.Tudom nem a legjobb választás,de ez van.Kitartok,és végigcsinálom.
A 90 napos diétával az a gondom,hogy a szénhidrátnapon rendszeresen elbuktam.imádom a tésztát.No kontroll.
Sziasztok!
32 éves,4 gyerekes anyuka vagyok.Szeretnék én is megszabadulni 30-35 kilótól,de nem tudom hogyan kezdjek hozzá!?Azt már tudom,hogy a 2 hetes csodadiéták nem segítenek,mert próbáltam,és egyre tobbet híztam.A Norbi up date tetszik,de nekem túl drága.Belefogjak a 90 naposba?Légyszi segítsetek!Nagyon kétségbe vagyok esve!
Szia!
Most igen, használ, de ha hosszú távban goldolkodsz ( hogy meg is szeretnéd tartani), akkor teljes szemléletváltás kell:-)
A 90 napossal sokan értek el eredményt, na de utána hányan tartották meg az új súlyukat?
Én is a Noémi 23-mal akartam példálozni, de megelőztek:-)
Én csak 1-2 kilót akartam leadni, belőle merítettem erőt, de most úgy döntöttem, leadok még 2-őt ;-)
Nekem a 90 napossal ment úgy le már 11 kg (kétharmadánál tartok), hogy egyáltalán nem éhezem, sőt, igazából sokat is eszem :) Én még 33-38 kg-ot szereték leadni, így tovább diétázom. Végül is már 36 éves vagyok, mikor tartsak ki, ha most nem, nem igaz? :) Ha most feladom, tutira nem kezdem el többé, viszont nem százkilósan szeretnék élni a továbbiakban, így hát kitartok :)
Nem kell rohanni, a súlyt sem két hét alatt szedi fel az ember, csodákat nem várok, de érzem, hogy ez a diéta használ :)
Sok embernek sikerült, neked is fog, ha nagyon akarod!
Ajánlom figyelmedbe Noémi 23 és puffy naplóját!
Sok sikert!
szia
én is éppen ennyit akarok leadni! eddig 6kiló mínusznál tartok, de argosznak sikerült! biztos írni fog ide neked
További ajánlott fórumok:
- Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
- 10-20 kg-t KITARTÓAN leadni próbáló, elszánt diétázók csoportja
- Ha 5-8kg-t szeretnék leadni....
- 10 kg-tól akarok megszabadulni!
- Kinek, hány kg-t, és mennyi idő alatt sikerült leadni az Update-tel?
- Mennyi idő alatt lehet 1kg-t leadni? Hány kcal-t kell lemozogni hozzá?