Ha 5-8kg-t szeretnék leadni.... (tudásbázis)
Fogyáshoz a futás jobb, mint a torna, utóbbi inkább alakformáló hatású. Írod, szeretsz futni, de egy km után kifulladsz, ezen ne aggódj, ha minden nap futsz, már egy hét után többet bírsz majd.
Diétában nem tudok tanácsot adni, olyat válassz, amit be tudsz tartani, mindenkinek más jön be. Én anno salátáztam.
Lehet, hogy pont azért nem ment le, mert nem ettél. Az sem jó, ha koplal az ember.
Amúgy meg lehet, hogy ment le rólad, csak kilóban még nem mutatkozik meg. A ruháidon csak érzel valamint, nem? :)
A fehér kenyeret cseréld teljes kiőrlésüre.
Főzelékeknél rántáshoz nem liszet hanem keményítőt használj, egyél sok salálát, párolt zöldséget, grillezett vagy párolt husival.
Én gyümölcsöt inkáb délelőtre tenném át, mert csak savat csinál, és éjszakára az nem túl szerencsés
Reggelire ált.ban sima fehér kenyeret eszem,áltban paprikával és párizsival.Áltban teát iszom mellé.
Ebédre ami éppen van.Tegnap spagettit,ma pl tökfőzelék van.
Utána 4óra felé szoktam enni vagy vmi zöldséget vagy egy almát,gyümit.Este már semmit.
Ez igy enm jó?
Huh..már nagyon össze vagyok zavarodva.
Most akkor ha jól értettem:
-Inkább kardió,azaz futás,mert a torna az alakformáló
-kajában kevés kenyér,és ha lehet legyen teljes kiőrlésű
-este már csak fehérje
Én áltban 5után már semmit nem eszem.
Mindjárt leirom hogy mit hogy eszem..
Gratulálok, hogy neked sikerült.
Én nem vagyok híve ezeknek a diétáknak. Szerintem amit évek alatt szedtünk fel nem egészséges 7 vagy akár 14 nap alatt leadni:(
A dvd-kel vigyázni kell, mert Te nemlátod hogy jól csinálod e.
Ha egy mozdulatot nem jól gyakorolsz be, pont az ellenkezőjét éred el annak amit csinálni szeretnél, és az izületeid is tönkre mennek.
A tornákkal arra kell odafigyelni hogy zsírt égess, ne hagyd abba 30-40 perc után mert így csak a zsír alá építesz izmot, és ezáltal olyan mintha híznál. Hidd el én is ebbe a hibába estem bele, az izületeim kopognak és a zsír alatt ott a keresett izmom is:(
Legalább 1 órát dolgoztasd meg magad.
sztem próbáld ki a 7 napos diétát ( neten igy rákeresve megtalálod) Az általad elért fogyáshoz elég 1-hét is, de ha többet akarsz akkor 2 hetet csinálsz.
1: látod a végét a diétának
2: betartható
3:garantált a fogyás
4: nekem bevált :))))), igaz nekem sokkal-sokkal többtől kellett megszbadulnom.
Amit Any írt szerintem jó! Nem fogyózni kell hanem életmódot váltani;)
Nincs benne koplalás, és mindent biztosítasz a testednek.
Ne akarj, hipp-hopp csodát tenni, mert ugyanolyan gyorsan fog vissza is jönni amit leadtál.
Én is Rékára tornáztam. Mindegyik jó volt(nekem)
Diéta és mozgás egyszerre, de a diétát ne vidd túlzásba.
Ha 1 km tudsz futni az nagyon jó,
csak rendszeresen csináld. Előbb-utóbb menni fog több is.
Csak a testednek meg kell hogy szokja a mozgást,
ha rendszeresen csinálod 1-2 hónap mulva már 3-4 km is menni fog, az pedig már elég is hogy tartsad maga és szép legyél.
További ajánlott fórumok:
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Vannak terveim a műtét után ha felépültem. szeretnék leadni...
- Júniusig szeretnék leadni 5 kg-ot, illetve életmódot váltani, hogyan fogjak hozzá?
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- 1 hét alatt szeretnék leadni 4-5 kg-ot Hogyan csinálnátok?
- 5kg-ot szeretnék leadni! Étvágycsökkentő gyógyszerrel vagy porral érem el hamarabb?