3. terhesség....lehetséges, hogy kislány lesz? (beszélgetés)
Aham, anno Tőled vettem az ötletet, mikor Barátnőm babás lett.:)
Neki is bejött! :)
Ahogy írod is, nincs két egyforma várandósság ...
Nekem egy kisfiam és egy kislányom van, még az Apukájuk sem egy, mert a Fiam az előző házasságomból van. Viszont Mindkét terhességem alatt, szinte az utolsó hétig szenvedtem a hányingerrel, hányással. Ugyanúgy! Bár úgy hallottam," Aki hány az nem vetél " legalábbis kisebb rá az esély. Ebben lehet azért valami, mert van egy sajnálatos tapasztalatom is és ez beigazolódott. Szinte észre sem vettem , semmi szag - illat nem irritált, semmi jelét nem tapasztaltam, hogy várandós vagyok, de mire ténylegesen beigazolódott, el is vetéltem és már túl voltam a 12.héten. :(
Én írtam is erről! :))
Nekem is bejött, csajszim van! ;)
Azért a némi ráció lehetősége nem a vak igazság, na :)
Mondjuk a vizeletre tényleg nem figyeltem, tudjuk be annak, hogy fél szemmel alszom, amikor csak lehet ;)
Sziasztok!
Nekem mindhárom gyermekem fiú. Az elsőnél nagyon rosszul voltam, majdnem egész nap a 14.hétig. A másodiknál semmi bajom nem volt. A doki azt mondta, mások a tünetek akkor valószínű, hogy másnemű. Hát nem lett igaza.
Pen, nem hittem volna, hogy te ilyet írsz. Mióta mérjük a hüvelyi kémhatást vizeletből? Amúgy ha ez működne, akkor a kórházban erre a módszerre még miért nem jöttek rá? Vagy egyes betétek mellé adott hüvelyi PH teszt mintájára ne lehetne fiú-lány tesztet csinálni? Ha belegondolsz, hogy milyen trendi 10-20 húgyos kacatot is lefotózni, és feltölteni a netre, akkor elég logikus, hogy ha működne akár a vizelet, akár a hüvelyi minta, akkor már hemzsegne tőle a piac.
És ez a babona vizeleten alapszik, aminek a kémhatását leginkább az elfogyasztott étel és ital befolyásolja.
Nekem 3 teljesen egyforma terhességem volt.
Semmi rosszullét, vagy ilyesmi.
És van 2 fiam és egy lányom.
Ez rohadt élet:)
Hallottam már amúgy olyat is, hogy egészen 9 gyerekig dolgoztak, hogy legyen már végre egy fiú:)
ez jó:)))
nálunk 3 lány van, páromék 3 fiú:DD
szomszéd most 3fiúnál tart,ismerősünk meg 3lánynál...persze ellenkező nemre gyúrtak a 2.tól, a szülök meg a3-at azért próbálták meg hátha más lesz...hát nem:DD
amúgy én vagyok a legkisebb,szvl jó h lány lettem:DDD
nálam az eleje ugyanaz volt,de!
pl a fűszerest bírtam a fiamnál,sőt éltem haltam érte! a hagymával,vagyis az intenzív szagokkal is ok volt minden,míg a lányomnál folyton rókát kergettem mindentől, még egy sima pörköltet se tudtam főzni:S
ez a 12.hétig tartott,mármint a rókázós korszakig az h mindentől felfordult a lánynál a gyomrom...
ebből tudtuk h fiunk lesz most, hisz a kínai csípős szecsuáni,vérré vált bennem majd minden héten:DD
Érdekes.
Nekem 2 bátyám van, anyukám már tudta hogy terhes, pedig még meg sem jött neki, hogy hányt mint a lakodalmas kutya.
Amikor velem lett terhes, akkor nem is gondolt semmi rosszra, mert nagyon jól érezte magát.
A fiúk megkínozták, de én nem. És lány lettem:)
Szóval lehet benne valami. 2 fiú után általában lány a harmadik de ez sem mindig van így.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség lehetséges tünetei
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?
- Sterilizáció után terhesség lehetséges?
- Terhesség lehetséges?