3 hónaposak vagyunk, de még mindig hasfájósak. Kinek mi vált be? (beszélgetés)
légy türelemmel, a 3 hónapot nem óraműpontosságal kell érteni, majd hamarosan eljön az idő.
én is azt vártam veszettül, 1 infacolt megettünk, amjd megvettettem a párommal a másodikat és alig használtunk el belőle és valahogy elmaradt a hasfájás. egyébként az infacol nálunk sem volt tökéletes megoldés.
Nem hiszek a hasfájósságban.
A királyi többesről meg szerintem szokj le, 3 hónaposan épp ideje
Szia. Mi is kemény pocakfájósok voltunk kezdettöl 3 hóig.
Probáltuk: espumisan(picit segitett)infacol(semmit nem ért) sab simplex ( semmit nem ér) Grippe víz(volt hogy segitett) mecseki tea( semmit nem segitett) babamosoly tea(semmit nem segitett) cseresznyemagos meleg párna( semmit se segitett) papaverines gyogyszertári keverék na az bevált...azzal kibirtuk nagy nehezen.
Infacol, es masszazs minden pelenkanal, meg tornazas...
milyen mutetje volt?
3 hónap 11 napon múlt el.
Addig éjjel nappal keservesen görcsösen sít a lányom.
Próbáltuk az espumisant, infacolt, édesköményt, masszázst, biciklizést (ez jött be a legjobban),melegvizes fürdőt,hordozást, pocakmelegítést, van akinek bejön a hajszárítózás is alacsony hőfokon
Nálunk a fűszerkömény tea bevált.
picit megpirítottam (vigyázni kell mert pattog), felöntöttem vízzel, egy nagyon pici cukor, leszűrtem és hűtöttem, aztán itta.
További ajánlott fórumok:
- Ugye mi jóbarátok vagyunk?
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Mitől vagyunk önmagunk?Kutatás..
- Tetoválók vagyunk.Segíthetünk?
- Vannak olyan babák, akik kb. 9 hónaposak és még mindig szinte CSAK szopiznak?
- A tápszeres babák is lehetnek olyan hasfájósak mint az anyatejesek? Vagy nem jellemző?