Bármely módon etetett baba lehet hasfájós,de sok jó módszer van erre.Kinek ez kinek az válik be,én esküszöm az espumisan cseppekre és arra ha a baba az anya csupasz hasára mellkasára van fektetve pesze ő is csupaszon a két test közt képződő meleg jól oldja a bélgázokat és jön a büfi meg minden aminek jönnie kell.
Nekem kér fiam van, az első tápszeres, a másik anyatejes és az anyatejes volt hasfájós, de nem hiszem, hogy azért mert anyatejet kapott. Három hónapos koráig megszűnik remélhetőleg és ha ezért abbahagyod a szoptatást, lehet, h megbánod. A fiuk sajna hasfájósabbak.
Míg szoptattam,sokszor fájt a pocak,mióta tápszeres azóta nem,de ennek ellenére én nem hagynám a helyedben abba a szoptatást.Még csak 1 hetes,lehet 2-3 hét múlva már semmi baja nem lesz.
Nem biztos,hogy az a megoldás ha tápszerre váltasz.Szoptass inkább ameddig csak lehet.Büfiztesd meg szopizás után,énekelj neki,simizd a hasát,fektesd a karodra hasra,sétálj vele.Ha meg semmi nem segít,vegyél a patikában gyógyszert rá.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.