3 hónapja zsibbad a karom, mellkasi fájdalmam van! Mi lehet? (tudásbázis)
Szerintem szívről van,valami nem stimmel azon a tájékon neked!Elvileg a mellkasi fájdalom,és a karok zsibbadása-fájdalma erre utal.
Hogy ezt mi okozza?Lehet idegi alapon,lehet érzelmi alapon,sajnos ezt ennyiből nem lehet megállapítani.
Hát remélem hogy csak rosszul gondolom,hiszen ez csak 1 vélemény.
nem kiabálok,vele teljesen nyugott vagyok
és azt monta lehet idegi alapon van!de már mind21 nem is érdekel!!
Nem ismerem a dokidat,de:Próbálj meg kicsit higgadtabban beszélni,viselkedni az emberekkel,a háziorvosoddal is,hátha akkor másképp fog viselkedni,és hozzáállni ehhez az egészhez.
El kell mondani a panaszaidat őszintén,hogy rosszul vagy,és hogy szeretnéd kivizsgáltatni magad.Ezt próbáld minden ingerültség nélkül,mert lehet ez a baja veled.Elhiszem,hogy kivagy,de próbáld meg.
Ha továbbra is tesz a problémáidra,akkor hagyd ott,keress másik orvost,ne vesztegesd rá az idődet....
Nincs mit,hisz azért vagyunk itt,hogy segítsünk egymásnak:)
Tudom,hogy ez nem ide tartozik,de még annyit mondanék,ne pazarold el a fiatalságodat,a legszebb éveidet egy olyan emberre,aki nem érdemel meg,és aki csak kínoz.
Szép vagy,fiatal,nehogy már 1 ilyen alakhoz kösd magad!!!!Tedd rendbe a magánéletedet/tudom,hogy ez nem könnyű,és nem megy egyik napról a másikra/,de hidd el,ettől csak jobb lehet.
Az orvosi kivizsgálást ettől függetlenül ejtsd meg,minél hamarabb.kívánom,hogy minél előbb legyél jobban,és rendeződjön az életed!!!
Hát figyelj...beleolvastam a másik fórumodba,és egyáltalán nem csodálkoznék,ha ki lennél idegileg....
De ne feledd,a gyeplő a Te kezedben van,próbálj meg változtatni azokon a szomorú dolgokon,amikben részed van.
Hidd el,sokan vagyunk úgy,hogy életünkben rengeteg rosszat ki kellett bírnunk,de sose nézz vissza,csak ELŐRE!Amik történtek,az ember már úgyse tudja megváltoztatni,de a saját jövődet Te is alakítod,ne feledd...
F E L F O G T A M !!!!!!!!!!!!!
De ha mi nem ismerünk,akkor hogyan vársz tőlünk megoldást?Nem csavaros egy kicsit?
Miután a másik fórumon elmesélted életed rövidke szeletét,miért csodálkozol a tüneteken?
vagy te tényleg mindig mástól vársz megoldást?
Ez is itt inkább önsajnálatnak tűnik,ahelyett,hogy végre tennél valamit!
Ezt kár így előre kijelenteni,mert egyáltalán nem biztos,hogy ezekre van szükséged.
Először ki kell vizsgáltatnod magad alaposan,csak akkor derül ki,mi bajod,de ha nem mész utána nem derül ki sosem.....
Egy nagyon enyhe, muszáj lenne, Frontin 0,25-ös, és szerintem menj végig ezeken: háziorvos(ad beutalót kardio echo-ra), pszichológus(beszélgetések csak), és ha nagyon aggaszt, akkor kérj egy Holter EKG-t!
De ez biztosan pánik, mert ha infarktus lenne, hidd el, nem írtad volna ki ezt a fórumot...annak elég ütős jelei lettek volna.
a házi orovosom tiszta bolond
elsönek nem is akart megvizsgálni!de már unom ezt se gyógyszer semmit nem adtak én meg itt szenvedek több mint 3 hónapja minden este és le se szar senki!
16 éves vagyok!!nem végzek ugy semmi fizikai munkát!mostanában már nem nagyon gondolok ár!inkább másra gondolok!az igaz h kivagyok idegileg
12 éves korom óta a családommal a párommal mindenkivel!
nincs türelmem senkihez,kiabálok orditozok!!!lehet az is h idegi alapon van!NEM TUDOM!
voltam
kardiologián
reumatologián,orthopédián.vérvételen,24 órás ekg is volt!de azt monta a kardiologus h kicsit gyorsan ver a szivem!ennyi!3 hónapig jártam az orvosokat!
Szerintem az a baj, h nem a dokinál ülsz épp, mikor ezt a fórumot indítottad:(
Lehet nincs nagy baj, lehet csak pánikbetegség, de a háziorvos gyors megkeresése lenne a minimum.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Félek, nagy hasi fájdalmam van szerintem a ciszta nő. Alig...
- Szorító mellkasi fájdalom és zsibbadó ujjak. Ez mire utal? Mi lehet a probléma?
- Két hónapja szültem és azóta állandóan zsibbadnak a kezeim.Egyre rosszabb! Volt valakinek hasonló érzése?
- 2 hónapja voltam tüdőszűrőn, és azóta mellkasi fájdalmam van, szúró, erős baloldali? Mitől lehet?
- Peteéréstől a beágyazódásig lehet fej és alhas fájdalmam?vagy esetleg most rendeződnek csak a hormonok, mer2 hónapja műtöttek méhen kívülive