3 hét alatt le tudnék adni 3-4 cm-t a hasamból, derekamból? (tudásbázis kérdés)
Köszi a tippet..igazából én feszesedni szeretnék, meg a hasamról pár centit leadni és a Tatarek volt eddig az egyetlen, akit el is tudok viselni miközben beszél! :)) Nagyon kezdő és lusti típus vagyok, szóval nálam nagy szó, ha már vkinek a videójára tornázom.. :))
De azért köszi a tippet, szerintem lesz, akinek ő jön majd be! :))
Az nem volt kérdés, hogy jófej! :)) És itt-ott azért érzem is a hatást!! :) Ma egy kis mozi a barinőmmel, aztán este folyt.köv.! :))
Te hogy állsz?
Az a baj, hogy fürdőruciban hülyén nézne ki az a szorosabb alsónemű! :DD Meg a hasamat az se takarja..nem bírom elviselni, ha a köldökömön van valami..tehát muszáj a torna! :))
Tippek esetleg? :)
Egy szorosabb alsonemuvel akar azonnal is :))
De anelkul is 3 het alatt, siman.
1,5 hónapja kezdtem el spinningelni, előtte no mozgás... a 10 perceseket gyakran, szinte minden nap megcsinálom, 1 vagy 2db-ot, a 60 perceset heti kétszer :) és "beleszerettem" :)
Most mennem kell. Szép napot!
Naaaa de ügyes vagy, ez tök jó eredmény szerintem!! :)) Nekem a hasammal van lényegében csak gondom, szóval tökéletes lenne ez az eredmény számomra is! :))
Amúgy nekem is nagyon szimpi, le vannak töltve a tornái, csak hát rá is kéne vennem magam.. :S pedig bítom a hapsit nagyon, hamar elmegy vele az idő! :)
Melyik tornákat csinálod? Csak a 10perceseket vagy a 60percest is? 1 héten hányszor? És előtte amúgy csináltál valamilyen más tornát abban a 2hétben?
Bocsi a sok kérdésért! :)
Jaj, bocsi, ez nem ide akart menni... :)
Én elég nagy súllyal küzdök, két hete kezdtem el a Tatarek tornát. Most tegnap volt a centizésem egy hónap után, a derekamból lement 4 cm, a felkaromból pedig 2 cm, a többi nem változott.
Nekem nagyon tetszik a REzsi torna, pedig eléggé lusta típus vok, de vele élvezet mozogni :)
Sziasztok!
Jár még valaki erre??? Tudnátok tanácsokat adni?? Én kb 5centit szeretnék lefaragni a hasamból /alsó-felső részéből egyaránt/ és 3-4hét alatt lenne a legjobb!
Rékát nem csípem, Tatarek tornáival esetleg van valakinek hasonló jó tapasztalata? Vagy mit ajánlotok??? Köszii!!
Szerintem simán. Réka napi 20 perceseivel hetente kétszer.
Nekem pont 4 cm jött le a derekamból :)
További ajánlott fórumok:
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- Ha a kisfiamra szandált adok nagyon lehallatszik az alattunk lakóhoz, de néha rá kell adni. Mi a tanácsotok?
- 1 hét alatt szeretnék leadni 4-5 kg-ot Hogyan csinálnátok?
- Mennyí ídő alatt lehet leadni az úszógumit, ha ilyen erősítéseket csinálnék rá?
- 83 nap alatt 5-8 kilót szeretnék fogyni, tudsz tanácsot adni?