Ha a kisfiamra szandált adok nagyon lehallatszik az alattunk lakóhoz, de néha rá kell adni. Mi a tanácsotok? (tudásbázis kérdés)
ez a "szandált" cipő?...cipő...cipő...
cipőt akkor húzunk ha megyünk ajtónki nem?
Miért kell otthon cipőben járnia?????????
Nekem gondok voltak a kisgyerek lábával, és az ortopédián állandóan azt szajkózták, hogy minél többet mezítláb... otthon is, és terepen is.
betartottam, minimálisra is csökkentek a bajok vele.
Az alsó szomszéddal meg ne törődj, költözzön el, ha nem tetszik neki!!!
Az alattatoK lakó is cipőbe jár! nem?
Viselje el!
Lehetőleg ne faklumpát adj a gyerkőcre... :-)
Ha neten rákeresel, kidobja, hogy hol forgalmazzák. De talán érdemes r is kérdezni, mert pl Veszprémben is kapható, és az nincs fent.
Nem vagy könnyű helyzetben, és még csak most fog jönni a java...:))))
...ilyenkor jól jönne pár jófej szomszéd, de én ugye messze lakok. :)))
Szerencsére nekem nem kell ilyesmikre odafigyelnem.
Tényleg nem bunkóságból mondom, de mi lenne, ha felajánlanád, hogy leviszed hozzájuk, hogy náluk szaladgáljon? :DDDD
Tanul, vagy mittudomén.
Arra is megkért, hogy hétvégente ne játszon a gerek hangosan, mert szeretne aludni!! Naaa majd mondom neki: kisfiam, tudod hétvége van, halkan játszál!!! :))) Na mindegy, tétlen vagyok!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek, tanácsotok, ha ez a helyzet? (erős idegzetűeknek kép az adatlapon :)
- Kisfiam orrfújáskor fülfájásra panaszkodik. Semmi láz, alapon nem fáj neki, minimálisan folyik vizesen az orra. Van valami tanácsotok?
- TSMT tornával kapcsolatban, vagy más beszédmegindító tornával kapcsolatban van konkrét tanácsotok?
- Ti mit gondoltok? A tanácsotokra lenne szükségem
- 2, 5 éves gyerekem köhögésének megszüntetésére van valami tanácsotok?
- Colon diverticulum diétához lenne tanácsotok?