3 fokban érett, meszesedő lepény, volt valakinek még ilyen? (beszélgetős fórum)
Azért én lehet megnézetném máshol is-mondjuk egy maszek, fizetős helyen ahol gyorsan kapsz időpontot. Annyi sztorit hallottam már, hogy a doki félrenézett-félremért, a mamát jól megijesztette aztán kiderült hogy kár volt pánikolni.
Még korai hogy ilyen értékeid legyenek-szóval keress gyorsan egy tuti UH-val rendelkező nőgyógyászt v. szonográfust!
Látatlanban azt mondani biztosra, hogy igen ,teljesen felelőtlenség lenne. Elvileg elég, de az orvosod látja mi a helyzet.
Könnyű szülést és egészséges babát kívánok ! :)
Kérj flowmetriát...nekem a 24. héttől volt ilyen (3. baba) végül 38+4nél indították, mert kevesebbet mozgott,és gyanítható volt, hogy már nemigen fog nőni. 2900 gr lett, épp ma 2 éve. Sőt, épp 17.30-kor.:-)
nekem a flowmetria okés volt, viszont a köldökzsinór másfél méteres lett, és még egy csomót is húzott rá. Úgyhogy igazából emiatt volt jó, hogy indították.
Ha a dokid nem akarja, de belefér a keretbe, akkor van pár 4d-s uhu, ahol csinálnak flow-t is.
Nagybátyám feleségének ugyanez volt, de a 28. hét környékén. Neki így lett 2600 gr-os babája időra...
Tehát fejlődik, csak kisebb ütemben! De azért egy flowmetria lehet, nem ártana...
Sziasztok!
36x4 napos kismama vagyok, ma voltam uh-n és a dokim fapofával közölte hogy 3 fokban érett erősen meszesedő a lepényem. Hogyan hat ez a babára?
És csak jövő hét hétfőn kell mennem Nst-re, kedden uh-ra.
Szerintetek követeljek minden másnap flowmetriát, vagy csak eltúlzom?
Nem lesz pici a baba? Súlybecslést sem csináltak, nem értem.
További ajánlott fórumok:
- Ha majd 18 fokban kell majd dolgoznom, szerintem hulla...
- 32 hetesen II. fokban érett méhlepény
- Nagyobb vesék magzatnál és II.fokban érett méhlepény!
- Ha már 2-3fokban érett a méhlepény a terhesség 35.hetében menyi idő lehet még a szülésig?
- Mit jelent az, hogy a lepény 3.fokban érett?
- III. fokban érett lepény esetén meddig fog tartani a terhesség?