3 évesnek lehet-e infralámpáznia, és mennyi időre ha igen? Fáj a füle és erősen náthás. (tudásbázis)
Fülfájásra van egy másik jó gyógymód is.Igaz macerásabb,de hatásos.
Melegíts sót lábasban,tedd bele pl. kispárnahuzatba,majd neylonzacsiba,hogy ne szóródjon ki.Fektesd rá a kicsit 15-20 percre,ha bágyadt,nyűgös szerintem el is alszik rajta,közben lassan kihül a só.Nagyon jó érzés,én magamnak is így szoktam,de a gyerekeimnek is használt már.
Ha először túl meleg lenne,tegyél rá 1-2 réteg párnahuzatot vagy törölközőt.
Ja és nagyon megmaradt az emlékeimben,amikor úgy 7-8 éves koromban mumpszom volt és olyan jókat pihengettem a meleg són,a többiek közben tanultak a suliban:)
nagyon fontos az infrázás, melegítés! Ha sokszor taknyos,visszatérő középfülgyulladással küzdő ún. "füles" gyerek, akkor pedig fokozott figyelmet kell fordítani a rendszeres orrtisztításra, mert a lerakódott váladék miatt a hallása, észlelése is tompább lehet, és ez a beszédfejlődésére is rányomhatja a bélyegét.
Ajénlom dr. Somi Ildikó fül-orr-gégészt mindenkinek, ő tipikusan ezekre az állandóan taknyos, fülfájós gyerekekre specializálódott nagytudású szakember.
További ajánlott fórumok:
- Van kézi masszírozóm, aminek infralámpa a másik oldala. Használhatom a fájó fülemre és mennyi ideig? Mit kell fájó fülre alkalmazni?
- Hol lehet infralámpát kapni?
- Mennyi ideig használjam az infralámpát?
- Te tapasztaltál valamilyen jótékony hatást az infralámpa használatakor?
- Hogyan infralámpázzak, egy 2, 5 éves gyermekkel?
- Milyen tapasztalataitok vannak az infralámpával?