Te tapasztaltál valamilyen jótékony hatást az infralámpa használatakor? (tudásbázis)
Piros színe volt :(
Bioptron lámpám van ;)
Arcüreg gyulladás megelőzésére is nagyon jó,vizes orrfolyásnál is nagyon hasznos.Naponta tőbször 10-15 percet előtte kell ülni.Napszemüvegben ,vagy csukott szemmel célszerű használni.
Mostanában nagyon fájt a térdem,este tv nézés közben melegítem az ínfrával,most már sokkal jobb.
Homloküreg gyulladásra nekem használt az infralámpa.
1 használat hatását is éreztem, a rendszeres lámpázás pedig segített megszüntetni a gyulladást!
Ezt nem használják herpeszre! Az valószinű nem infralámpa volt! Ennek piros szine van, ha bekapcsolják. Annak, nem sárga volt a szine?
Azt másképp hivják-nem emlékszem hogy- és főleg a bőrgyógyászok használják!
Nekem nagyon nem jött be :(
Megkérdeztem a "nagyon okos nőcit" aki mindenáron meg akarta velem vetetni, hogy megelőzhető vele a herpesz? Azt mondta csodálatos találmány és prevencióként is használható, az irodájában kellett a lámpa előtt ülnöm fél óráig. Addig csak akkor jött elő a herpesz, ha belázasodtam, de akkor mindig legalább 2 :(
A lámpázás utáni napon az egész ajkam és az állam is bizsergett :S Egy merő herpesz voltam orrtól lefelé!!! Visszamentem, hogy reklamáljak, de a "nagyon okos nőci" csak annyit tudott kinyögni, hogy ő még ilyet nem látott és nem is érti.
Köszi szépen, azóta havi rendszerességgel van herpesz az ajkamon, mindig legalább 2!
Persze. Hova kell használnod?
Felmelegiti a csontokat és ezáltal elfolyósitja a váladékot. Nem engedi, hogy letapadjon a váladék, hanem könnyen kiürül!
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Bizsu fülbevaló használatához van valamilyen praktika, hogy ne gyulladjon be a fül?
- A Pierre Cardin ps627 babakocsi használati útmutatóját valaki le tudná írni nekem vagy valamilyen formában elküldeni?