3 éves kislányomnak ha személyit csináltatok azzal át tudunk menni ausztriába? (tudásbázis)
Jesszus, ne már! Ezt nem hiszem le. :-(
Arról nem is beszélve, hogy az első személyi ingyen van az útlevéllel ellentétben.
Nem volt különösebben rossz napom, és nem kötekedek ok nélkül. A gondom mindössze annyi, hogyha valamit nem tudsz, akkor inkább hallgass. Még végül valaki a téves infóidra hagyatkozik, az meg senkinek sem jó. De ha ez szerinted így helyes, akkor biztos én vagyok a hülye.
Mindenesetre ha valaha feltennék bármilyen kérdést, a Te segítségedre ha nem muszáj, nem tartok igényt.
Ugatni maximum Te szoktál.
Megpróbálhatnál leszakadni rólam, talán sikerül.
És Te még nem olvastál máskor hülye tanácsos fórumon?
Már az alapkérdés is hülyeség volt, őt nem ugatod le?
amikor mi csináltattuk az útlevelet a gyereknek,még nem lehetett személyit csináltatni 14 éves kor alatt
megkérdeztük az ügyintézőt,mert a gyerek ment a focicsapattal külföldre.Azért le ne harapd a fejem.Ha elmegy az okmány irodába, ott úgy is megmondják.
...azért nem kell így ugrani.
Előző év első felében még csak útlevéllel működött a mutatvány.
Szió!
Útlevelet kell csináltatni.
én is úgy tudtam hogy csak 14 éves kortól kaphatnak...
de ha kaphat ő is akkor jó utat... :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- Te is Ausztriában élsz?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- A kislányom 17 hónapos és leszeretném szoktatni a szopizásról. Ti hogyan csináltátok a leszoktatást?
- Ha útlevelet csináltatok kislányomnak, mert ki akarunk menni nyaralni Angliába, ott kell lenni az apának mikor csinálják?
- 2 éves kislányomnak szeretnék útlevelet csináltatni! Mi kell hozzá?